stahan Napisano wczoraj o 08:02 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:02 Hej, piszę z prośbą o poradę. Mam mieszkanie na etapie, kiedy mogę jeszcze wprowadzać zmiany w elektryce itp. Pomyślałem, że to dobry moment, by zastanowić się nad wyborem audio do salonu. Salon (z aneksem kuchennym): ~28m^2, z kanapy do TV jakieś 2.5m. Czas spędzany przy audio byłby: 50% filmy, 30% granie (PS5), 10% sport, 10% muzyka. 1. Jaki system audio dobrze by tutaj pasował? Moje priorytety są zgodne z procentami powyżej, najbardziej zależy mi na filmach i graniu, na muzyce nieco mniej. 2. Jeśli głośniki miałyby być również na ścianie za kanapą, którędy najlepiej poprowadzić kable? Albo czy są może jakieś fajne systemy bezprzewodowe? Do zakupu z audio: wszystko. Budżet: nie znam się na cenach, przyjmijmy budżet startowy 5tys - jaka półka cenowa to będzie? Dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stahan Napisano wczoraj o 16:50 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 16:50 Bonus pytanie: czy taki zestaw Samsung HW-Q990C w zestawieniu z Samsung QE65S95DAT byłby wystarczający? Czy jakaś muzyka od święta również sensownie by na tym zagrała? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano wczoraj o 17:15 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:15 Cześć Okolice 5 tys PLN to bardzo budżetowe kino domowe, ale coś się znajdzie. W dobrej cenie mamy obecnie Polki T531. Do tego możesz dołożyć Magnata RS8 i Denona AVR-S770H lub Pioneera VSX-835 To lepsze opcje niż soundbar moim zdaniem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 16 godzin temu, stahan napisał: Bonus pytanie: czy taki zestaw Samsung HW-Q990C w zestawieniu z Samsung QE65S95DAT byłby wystarczający? Czy jakaś muzyka od święta również sensownie by na tym zagrała? Kup tańszy (co nie oznacza że gorszy) tv a wydaj więcej na kino domowe (nie soundbar). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts