emmaras Napisano 12 listopada 2024 Napisano 12 listopada 2024 witam ,chcialbym aby ktos mi doradzil .mam zestaw glosnikow JAMO s-608 poszukej jakiesgos apmitunera do 3 k zl .do tej pory mialem onkyo -tx-nr609 niestety cos sie stalo i nie ma glosu( naprawa 800 zl ) a czytalem ze sa te modele felerne wlasnie jesli chodzi o glos wiec nie warto naprawiac .do czego potzrebuje amplitunera ? tak naprawe sporadycznie slucham muzyki yt ,z airplay ,wifi itp .nie jestem jakims mega melomanem .poprostu do domowego sluchania .cos proponujecie do tych glosnikow ? wazne aby mial bluetooth,i mozliowsc przez wifi i czarny kolor:) Odpisz, cytując
emmaras Napisano 12 listopada 2024 Autor Napisano 12 listopada 2024 48 minut temu, emmaras napisał: witam ,chcialbym aby ktos mi doradzil .mam zestaw glosnikow JAMO s-608 poszukej jakiesgos apmitunera do 3 k zl .do tej pory mialem onkyo -tx-nr609 niestety cos sie stalo i nie ma glosu( naprawa 800 zl ) a czytalem ze sa te modele felerne wlasnie jesli chodzi o glos wiec nie warto naprawiac .do czego potzrebuje amplitunera ? tak naprawe sporadycznie slucham muzyki yt ,z airplay ,wifi itp .nie jestem jakims mega melomanem .poprostu do domowego sluchania .cos proponujecie do tych glosnikow ? wazne aby mial bluetooth,i mozliowsc przez wifi i czarny kolor:) czy ten spelni moje oczekowania ? Amplituner Denon AVR-X2800H 7.2-kanałowy Dolby Atmos DTS X Wi-Fi Bluetooth AirPlay Czarny Odpisz, cytując
Q21 Napisano 13 listopada 2024 Napisano 13 listopada 2024 Cześć W tym budżecie zasadniczo jest kilka opcji, Denon jest jedną z nich do rozważenia Dobre, ale ciemniejsze granie względem Onkyo. Jeśli interesowałoby Cię rozwinięcie tego, co masz teraz to sprawdziłbym Onkyo TX-NR6100, czy jaśniejsza i żywsza Yamaha RX-V6A. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 13 listopada 2024 Napisano 13 listopada 2024 Cześć, Popieramy, że warto rozważyć Yamahę RXV6a https://www.tophifi.pl/kino-domowe/amplitunery-av/yamaha-rx-v6a.html Nowoczesny, wydajny, stanowi ciekawe połączenie z głośnikami marki JAMO. Jak zawsze proponujemy odsłuch w salonie albo w domu Odpisz, cytując
Recommended Posts