aguero9057 Napisano Wtorek o 18:23 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:23 Witam, Jak w temacie - czy istnieje jakikolwiek sklep, który sprzeda mi ww. model w liczbie sztuk jeden? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano Wtorek o 20:53 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:53 Pytaj bezpośrednio na stronie producenta https://melodika.pl/ z tego co wiem melodika nie będzie już produkowana i jeśli szukasz pierwszej wersji to będzie ciężko. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aguero9057 Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowany) ale to już nie będą produkować głośników? Edytowano 9 godzin temu przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Tak, info z salonu, iż melodika nie będzie prowadzić produkcji tych kolumn, nie wiem czy w ogóle jakieś pojawią się w ofercie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Części zamienne/głośniki do kolumn Melodika są dalej dostępne w serwisie Rafko. Obecnie posiadamy ostatnie pary modelu MK3 (wznowienie tej wersji nie będzie). W planach jest nowa wersja MK4. Sprawa jednej kolumny dla @aguero9057 jest w toku🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aguero9057 Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) Potwierdzam! I bardzo mnie cieszy że będą kolejne iteracje, charakterystyka dźwięku Melodik bardzo trafia w moje gusta i trzymam kciuki żeby firma utrzymała się na powierzchni i to nie tylko przy sprzedaży kabli. Edytowano 8 godzin temu przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts