marboc Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) Witam. Nie jestem audiofilem, chciałbym posłuchać muzyki głównie z Tidala. Mam już odziedziczone kolumny TAV 606F (20-120 W, RMS 90 W, 6 ohm. Pytanie do specjalistów czy Pioneer SX-N 30AE (8 ohm 2x41 W, 4 ohm 2x49 W) będzie dobrym zestawieniem dla tych kolumn? Edytowano 8 godzin temu przez marboc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć ogółem na start jest to niezłe rozwiązanie. Warto też sprawdzić WiiM Amp, Argon Audio SA2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboc Napisano 49 minut temu Autor Udostępnij Napisano 49 minut temu Myślałem też o Wiim Amp Pro i Denon RCD-N12 że względu na HDMI do poprawienia dźwięku Tv. Jąką parę uważasz z tego za najlepszą? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts