Mprezi Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Dnia 26.11.2024 o 17:06, rajdek napisał: Proszę bardzo. Jak to stojak, od Dali? Jak Dali nazywa ten kolor forniru? Dnia 26.11.2024 o 17:22, rajdek napisał: Ano kusiły, Rubicon 5 w podobnej cenie. Jest rewelacyjnie, trochę zmęczyło mnie to gonienie króliczka, czas odpocząć niech teraz pochłonie mnie muzyka. Stojaki Edifier SS02C zasypane piachem. Mogę zapytać w jaki sposób pan przymocował kolumny do płyty standa aby staly stabilnie? Odpisz, cytując
rajdek Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Podstawki firmy Edifier, kolor kolumn to kasztan (Maroon), nie są przymocowane na sztywno, stoją na podkładkach dołączonych z kolumnami. Odpisz, cytując
rajdek Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu @Mprezi jaki tam pan, Radek jestem. Zapytałem ChatGPT czy Rubicon grają ciepło, Z pomiarów (np. Stereophile, AudioScienceReview, SoundStage): Delikatny podbicie w zakresie 100–300 Hz – daje poczucie pełni. Łagodna dolina w okolicach 2–4 kHz – zmniejsza „ostrość” głosów. Subtelne podkreślenie pasma 10–15 kHz – przestrzeń, ale nie „zimno”. Brak ostrych rezonansów – wpływa na gładkość przekazu. To razem może skutkować ciepławo-neutralnym charakterem. Nie ekstremalnie ciepłym, ale z lekko złagodzoną górą i pełną średnicą. 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts