Spartacus Napisano 28 listopada Udostępnij Napisano 28 listopada Witam, posiadam wieże technics CH530 , jak mogę ją podłączyć pod tv LG OLED C3, tv ma wejście optical digital audio out, ale w wieży z tyłu widzę tylko phono i external im wejścia. 🤔 Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podrzucił jakiś konwerter i wyjaśnił w dwóch słowach jak podłączyć, z góry dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 28 listopada Udostępnij Napisano 28 listopada Zacząłbym od kupna prostego kabla z jack na 2x chinch bo pewnie takie wejście masz w wieży. Podłącz to pod złącze OUT Audio/HP. Podejrzewam, że kilkanaście PLN to będzie kosztowało. Jeśli się nie sprawi, wtedy ewentualnie myśl nad jakimś większym wydatkiem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spartacus Napisano 29 listopada Autor Udostępnij Napisano 29 listopada Mam taki kabel, ale 2x chinch gdzie podpiąć w wieży? Bo tego nie wiem, biały i czerwony, w external in ? 🤔 Próbowałem w phono ale potem się skapnalem że to gramofon chyba. Dobra spróbuję z tym external in. Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 listopada Udostępnij Napisano 29 listopada Albo prosty DAC do TV https://www.x-kom.pl/p/208768-karta-dzwiekowa-fiio-d03k-taishan.html 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spartacus Napisano 29 listopada Autor Udostępnij Napisano 29 listopada (edytowany) Narazie spróbuję z kablem jak wrócę do domu, a do tego DAC jakich kabli potrzebuję do tego żeby podłączyć? Edytowano 29 listopada przez Spartacus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 listopada Udostępnij Napisano 29 listopada 5 godzin temu, Spartacus napisał: Mam taki kabel, ale 2x chinch gdzie podpiąć w wieży? Bo tego nie wiem, biały i czerwony, w external in ? Dokładnie tak 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spartacus Napisano 29 listopada Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 5 godzin temu, Q21 napisał: Dokładnie tak Działa, tylko musiałem w tv dać żeby głos szedł ze słuchawek, dzięki serdeczne 😀😁😁😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia Dnia 29.11.2024 o 10:31, Spartacus napisał: Narazie spróbuję z kablem jak wrócę do domu, a do tego DAC jakich kabli potrzebuję do tego żeby podłączyć? Optyka Dnia 29.11.2024 o 15:39, Spartacus napisał: Działa, tylko musiałem w tv dać żeby głos szedł ze słuchawek, dzięki serdeczne 😀😁😁😁 Jak z jakością? Akceptowalnie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts