Martita Napisano 8 grudnia Udostępnij Napisano 8 grudnia Witam Nie wiem, czy na dobrym dziale umieściłam temat. Jeśli nie to proszę o przeniesienie do dobrego działu. Jaka aplikacja na Android (telefon Motorola) nagra wykład na uczelni / w szkole, gdy siedzę w połowie lub na końcu sali. Nie stać mnie na zakup dyktafonu. Sprawdzałam już wiele aplikacji i żadna nie radzi sobie z nagrywaniem, gdy wykładowca mówi cicho lub gdy nie siedzę blisko wykładowcy. Nie mam możliwości siedzenia blisko wykładowcy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 8 grudnia Udostępnij Napisano 8 grudnia To raczej nie jest problem aplikacji, a mikrofonu. Bez zewnętrznego kierunkowego mikrofonu nie spodziewałbym się zadowalających efektów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 8 grudnia Udostępnij Napisano 8 grudnia Gdybyś była z Warszawy to taki zewnętrzy mikrofon podłączany do telefonu bym ci oddał. To działa przez bluetooth. To taniocha(płaciłem coś około 40zł) , nie wiem czy pomoże ale można spróbować. W razie czego można sprawdzić na jakim zasięgu to działa i wtedy sam mikrofon mógł by sobie przypiąć ktos kto jest bliżej wykładowcy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts