Krzysztof Kułaga Napisano 10 grudnia Udostępnij Napisano 10 grudnia Witam kupiłem amplituner YAMAHA RX-A2A ,i teraz doradzono mi wymienić zestaw kolumn 5,1na Klipsch R-800F, R-50M, R-30C albo Teufel ultima 40,pomieszczenie 25 m kwadratowych,I teraz ciężko mi się zdecydować czy warto dopłacać do tego Klipscha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 10 grudnia Udostępnij Napisano 10 grudnia Zależy co masz. Teufele sobie wypożycz do domu i sam sprawdź. Najlepiej byłoby gdybyś wziął swój amplituner pod pachę i sam pojechał na odsłuch kolumn w założonym budżecie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 grudnia Udostępnij Napisano 10 grudnia Cześć Najlepiej było zrobić tak, jak napisał PanKlor - udać się na odsłuch i przerzucić względnie szybko wiele par kolumn. Klipsche są często wybierane do KD, bo to kolumny grające żywo, mocno, ale dość ostro. Warto posłuchać też na pewno Polka, Pylona, Monitor Audio i wielu innych możliwości Wszystko zależy ostatecznie od tego, jakiego brzmienia szukasz i Twojego gustu ogółem W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch, na miejscu mamy naprawdę sporo kolumn (ale Teufela akurat nie) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kułaga Napisano 10 grudnia Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia Bardziej do kina domowego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts