Marlin Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Masato napisał: Nie wiem jaki ma to zapach jeśli odtwarzacz jest nowy, bo mój na około 4 lat, a czuć to dość intensywnie. Mało grany. Nie przechodzi to szybko, ale przechodzi. Jak już przejdzie i odtwarzacz długo stoi to jeszcze potrafi się po odpaleniu pojawić, ale już bardzo delikatnie, w zasadzie jako akcent i na chwilę. Przerobiłem to na 2 nowych Denonach. 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu A to już teraz trzeba nawet wąchać sprzęt audio, nie wystarczy słuchać muzyki z niego? 😁 Odpisz, cytując
Masato Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: A to już teraz trzeba nawet wąchać sprzęt audio, nie wystarczy słuchać muzyki z niego? 😁 Wąchanie to podstawa. Koniecznie też trzeba opalić otulinę kabla, to się nazywa wygrzewanie. 1 godzinę temu, Marlin napisał: Mało grany. Nie przechodzi to szybko, ale przechodzi. Jak już przejdzie i odtwarzacz długo stoi to jeszcze potrafi się po odpaleniu pojawić, ale już bardzo delikatnie, w zasadzie jako akcent i na chwilę. Przerobiłem to na 2 nowych Denonach. Może być mało grany, bo kurcze wygląda jak nowy. Szkoda tylko, że jasny kolor trafiłem... Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Masato napisał: Koniecznie też trzeba opalić otulinę kabla, to się nazywa wygrzewanie Nie znasz się. Wygrzewanie następuje w piekarniku, a jak chcesz szybciej i trochę taniej to w AirFryerze. Odpisz, cytując
Masato Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu Najlepiej wrzucić w ognisko wtedy zachodzą też zmiany w przewodniku, a później do zamrażarki i już criogenizowany. Odpisz, cytując
Recommended Posts