Maniek3008 Napisano Czwartek o 09:54 Udostępnij Napisano Czwartek o 09:54 Witajcie mam głośniki Heco Autora 700 kable Chord Clearway i wzmacniacz Audiolab 6000A Play . I jest tak że jak ten zestaw pogra trochę głośniej to wyskakuje odliczanie do 20 ściszenie muzyki i komunikat PRT . Czy ten wzmacniacz jest po prostu za słaby ? Lubię czasami posłuchać głośniej ale nie jest to aż tak bardzo głośno mi się wydaje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano Czwartek o 10:35 Udostępnij Napisano Czwartek o 10:35 Sprawdź połączenie z kolumnami, masz może inne kable, żeby sprawdzić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek3008 Napisano Czwartek o 12:34 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 12:34 Sprawdzałem kable czy nie są luźne wszystko jest dobrze przykręcone. Kable tez nie są tanie dałem za nie 1000 zł w sklepie audio mi je polecali do tego zestawu. Niestety nie mam innych. Czyli ty nie masz tego zjawiska na kostnym odsłuchu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano Czwartek o 13:16 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:16 To może inaczej, jeżeli odłączysz kolumny i słuchasz głośno na słuchawkach to jest ten sam efekt z PRT ? Jeżeli tak to wzmacniacz może być uszkodzony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano Czwartek o 14:03 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:03 Gdzieś kiedyś czytałem że ktoś miał podobny problem. Oddał do serwisu i okazało się że zimne luty były. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Czwartek o 16:21 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:21 Cześć sprawdź proszę dokładnie w taki sposób, jak napisał wyżej Tomasz I daj znać, jaki będzie wynik. Jeśli sprzęt jest na gwarancji, to też zapraszam do kontaktu mailowego. Po też, może koledzy mają jakieś proste rozwiązanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts