Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Byłbym zdziwiony. Bo Oberon poprzednie Zensor poprzednie Concept nie posiadały przetwornika hybrydowego, wstęgi. Te kolumny będą na pewno droższe. Wyglądają super. To kremowe wykończenie, odważne, mi się osobiście bardzo podoba. Hmm z drugiej strony 5tka tego nie ma. Tylko wiekszy 7 i 9. Centralny też nie. No ciekaw jestem cen. Odpisz, cytując
MarSZ Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Czy dali Dalii będą grały jak poprzednie modele? Takie trochę retoryczne pytanie, bo mam wrażenie, że jest zastój w branży, zmieniają się odbudowy, a dźwięk taki sam Odpisz, cytując
bulbulator1 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Specyfikacje żywcem spisane z oberona, porównując suche dane oberon1 vs sonik1, to w nowościach mamy o 1Hz inaczej strony port BR i 3mm różnicy w obudowie. Edytowano 3 godziny temu przez bulbulator1 Odpisz, cytując
Recommended Posts