klimkr Napisano 24 stycznia Udostępnij Napisano 24 stycznia 16 minut temu, Kot Dupa napisał: I jak tam panowie coś się dzieje u was z tym wszystkim czy dalej głucha cisza u mnie pojawiło na moment radio ale za chwilę zgasło i dalej error. U mnie parę dni temu przestał działać stary Grundig z vTunerem, ale już wszystko wróciło do normy. Więc coś nie działało w samym vTunerze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano 24 stycznia Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2 minuty temu, klimkr napisał: U mnie parę dni temu przestał działać stary Grundig z vTunerem, ale już wszystko wróciło do normy. Więc coś nie działało w samym vTunerze. No to zazdroszczę u mnie znowu error Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klimkr Napisano 24 stycznia Udostępnij Napisano 24 stycznia Może rzeczywiście przeszli na płatne usługi dla niektórych firm. Parę lat temu vTuner rozstał się z m.in. Denonem. Ale wtedy na stronie (radiodenon.com) pojawiła się informacja, że można zapłacić parę dolarów i po opłaceniu, wszystko znów działało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Sobota o 19:18 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 19:18 Panowie co to teraz jest sens kupować coś nowego czy czekać aż to odpala tylko nie wiadomo kiedy to nastąpi . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Niedziela o 12:46 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 12:46 Witam i jak tam panowie cisza dalej u was ktoś dowiedział się czegoś ciekawego. A temat tego całego bałaganu? Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Wade Napisano Poniedziałek o 10:58 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:58 22 godziny temu, Kot Dupa napisał: Witam i jak tam panowie cisza dalej u was ktoś dowiedział się czegoś ciekawego. A temat tego całego bałaganu? Pozdrawiam. Póki co niczego nowego nie ogłoszono. Obawiam się, że mój Pionek zostanie już tylko radyjkiem FM i czas szukać nowego. Tym razem jakiegoś taniego chińczyka. Nie chcę być ponownie wydymany na kasie za usługę, która za kilka lat ma nie działać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Wade Napisano Poniedziałek o 11:53 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:53 23 godziny temu, Kot Dupa napisał: Witam i jak tam panowie cisza dalej u was ktoś dowiedział się czegoś ciekawego. A temat tego całego bałaganu? Pozdrawiam. https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic4100788-60.html Jest! Mamy to! Poczytaj sobie wpisu forum z linku. U mnie patent śmiga aż miło. Polecam. Ściągasz pliki m3u stacji, zapisujesz na pendrivie i wpinasz do radia. Odpalasz odtwarzanie USB, wybierasz link i śmiga!!! Polecam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Poniedziałek o 13:24 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:24 1 godzinę temu, Mike Wade napisał: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic4100788-60.html Jest! Mamy to! Poczytaj sobie wpisu forum z linku. U mnie patent śmiga aż miło. Polecam. Ściągasz pliki m3u stacji, zapisujesz na pendrivie i wpinasz do radia. Odpalasz odtwarzanie USB, wybierasz link i śmiga!!! Polecam! No dobra to jest pod inny model a na vsx-923 i z tej serii dalej error Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Poniedziałek o 16:00 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:00 4 godziny temu, Mike Wade napisał: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic4100788-60.html Jest! Mamy to! Poczytaj sobie wpisu forum z linku. U mnie patent śmiga aż miło. Polecam. Ściągasz pliki m3u stacji, zapisujesz na pendrivie i wpinasz do radia. Odpalasz odtwarzanie USB, wybierasz link i śmiga!!! Polecam! A pójdzie to na pionku vsx-923? Czy można zapomnieć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Poniedziałek o 20:14 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:14 8 godzin temu, Mike Wade napisał: https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic4100788-60.html Jest! Mamy to! Poczytaj sobie wpisu forum z linku. U mnie patent śmiga aż miło. Polecam. Ściągasz pliki m3u stacji, zapisujesz na pendrivie i wpinasz do radia. Odpalasz odtwarzanie USB, wybierasz link i śmiga!!! Polecam! Który się wkleja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
win98 Napisano Poniedziałek o 20:42 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:42 24 minuty temu, Kot Dupa napisał: Który się wkleja pack.zip Ściągnij sobie ten załącznik. Masz tam trzy rodzaje plików (działających) z których można odpalić radio internetowe. Podglądnij sobie w edytorze jak wyglądają zapisy w pliku dla każdego z rozszerzeń. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Poniedziałek o 21:23 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:23 40 minut temu, win98 napisał: pack.zip Ściągnij sobie ten załącznik. Masz tam trzy rodzaje plików (działających) z których można odpalić radio internetowe. Podglądnij sobie w edytorze jak wyglądają zapisy w pliku dla każdego z rozszerzeń. Ale cisza jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Wtorek o 10:53 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 10:53 (edytowany) Ktoś się orientuje jakie ma rozszerzenie ten Pioneer bo nic nie chodzi tak robiłem jak w instrukcji jest i lipa straszna.😭😭😭😭 8 minut temu, Kot Dupa napisał: Ktoś się orientuje jakie ma rozszerzenie ten Pioneer bo nic nie chodzi tak robiłem jak w instrukcji jest i lipa.Nie można nic odtworzyć z pena plik się pokazuje że jest ale jak klikam na nie go pokazuje się empty,i dalej cisza Edytowano Wtorek o 11:03 przez Kot Dupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
win98 Napisano Wtorek o 16:17 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:17 18 godzin temu, Kot Dupa napisał: Ale cisza jest Nie rozumiem, tutaj jest odtwarzany plik "radia FM.m3u", a w załączonej paczce nie było żadnego pliku o tej nazwie?! To jest plik z załączonej przeze mnie paczki "pack.zip"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Wtorek o 16:52 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 16:52 34 minuty temu, win98 napisał: Nie rozumiem, tutaj jest odtwarzany plik "radia FM.m3u", a w załączonej paczce nie było żadnego pliku o tej nazwie?! To jest plik z załączonej przeze mnie paczki "pack.zip"? Tak nie chce mi zmienić żadnego pliku 44 minuty temu, win98 napisał: Nie rozumiem, tutaj jest odtwarzany plik "radia FM.m3u", a w załączonej paczce nie było żadnego pliku o tej nazwie?! To jest plik z załączonej przeze mnie paczki "pack.zip"? Zrobiłem format pendraka i za każdym razem było tak samo a jak sprawdzałem przed użyciem to za każdym razem tak było jak na zdjęciu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
win98 Napisano Wtorek o 17:22 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:22 25 minut temu, Kot Dupa napisał: Tak nie chce mi zmienić żadnego pliku Zrobiłem format pendraka i za każdym razem było tak samo a jak sprawdzałem przed użyciem to za każdym razem tak było jak na zdjęciu. Chciałbym pomóc, ale nic nie zrozumiałem z twojej odpowiedzi. Możesz precyzyjniej się wypowiedzieć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Wtorek o 17:24 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 17:24 Przed chwilą, win98 napisał: Chciałbym pomóc, ale nic nie zrozumiałem z twojej odpowiedzi. Możesz precyzyjniej się wypowiedzieć? Zrobiłem format FAT 32 wrzuciłem plik od ciebie z tej paczki i cały czas pokazuje się tak jak na zdjęciu i tak za każdym razem co bym nie wrzucał non stop to samo . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
win98 Napisano Wtorek o 17:26 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:26 (edytowany) 2 minuty temu, Kot Dupa napisał: Zrobiłem format FAT 32 wrzuciłem plik od ciebie z tej paczki i cały czas pokazuje się tak jak na zdjęciu i tak za każdym razem co bym nie wrzucał non stop to samo . Wszystkie trzy pliki nie dają rezultatu? Przypomnij jaki masz dokładnie model. Edytowano Wtorek o 17:26 przez win98 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Wtorek o 17:27 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 17:27 1 minutę temu, win98 napisał: Wszystkie trzy pliki nie dają rezultatu? Przypomnij jaki masz dokładnie model. VSX-923 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Wtorek o 17:56 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 17:56 25 minut temu, Kot Dupa napisał: VSX-923 I tak wgrałem na pena znowu się wyświetla to samo 13 minut temu, Kot Dupa napisał: I tak wgrałem na pena znowu się wyświetla to samo Używam czasem UNIVERSAL MEDIA SERVER ale to sporadycznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
win98 Napisano Wtorek o 20:50 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:50 2 godziny temu, Kot Dupa napisał: I tak wgrałem na pena znowu się wyświetla to samo Używam czasem UNIVERSAL MEDIA SERVER ale to sporadycznie Na innych forach piszą, że na vsx-923 działają pliki *.m3u. Trzeba więc poszukać 'winy" po stronie samego Pioneera (uszkodzony, źle podpięty, itd.) , albo jednak nie do końca robisz poprawne działania z/na plikach. Użyj też innego penka, tak dla pewności. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Wtorek o 20:55 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 20:55 4 minuty temu, win98 napisał: Na innych forach piszą, że na vsx-923 działają pliki *.m3u. Trzeba więc poszukać 'winy" po stronie samego Pioneera (uszkodzony, źle podpięty, itd.) , albo jednak nie do końca robisz poprawne działania z/na plikach. Użyj też innego penka, tak dla pewności. Ale gdzie błąd robię? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano Wtorek o 21:13 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:13 (edytowany) Spróbuj pena sformatować w inny system plików. Strzelam, ale tak bym kombinował. Edytowano Wtorek o 21:13 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano Wtorek o 21:15 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:15 Strzelam, że powinien być FAT/FAT32. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kot Dupa Napisano Wtorek o 21:16 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 21:16 Przed chwilą, PanKlor napisał: Strzelam, że powinien być FAT/FAT32. I tak jest zrobiony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts