maciek1990 Napisano Środa o 22:16 Autor Udostępnij Napisano Środa o 22:16 3 godziny temu, resi napisał: Chciałam zapytać czy ten sprzęt ma radio internetowe odbierane z wifi ? Tak, ma. Ale koniec końców wybrałem Panasonica. Ten Philips przegrał u mnie wejściami audio, ma tylko AUX i to z przodu obudowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resi Napisano Środa o 23:10 Udostępnij Napisano Środa o 23:10 maciek1990 i jak ten panasonic brzmi? I jak w tym panasonicu z radiem po wifi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Czwartek o 06:36 Udostępnij Napisano Czwartek o 06:36 9 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Grubość kabla ma bardzo duże znaczenie. Jesteś pewny? EDIT: Panowie, serio zostawmy już temat kabli. Myslę że to idzie w złą drogę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Czwartek o 15:37 Udostępnij Napisano Czwartek o 15:37 8 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Jesteś pewny? EDIT: Panowie, serio zostawmy już temat kabli. Myslę że to idzie w złą drogę. Nie bez powodu im droższy/lepszy kabel w katalogu producenta, tym grubszy... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1990 Napisano Czwartek o 18:58 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 18:58 19 godzin temu, resi napisał: maciek1990 i jak ten panasonic brzmi? I jak w tym panasonicu z radiem po wifi? Panasonic nie ma wifi/radia internetowego. Ma za to wejście optyczne, RCA i AUX (no i oczywiście BT). Podpiąłem po prostu lapka po RCA i leci sobie radyjko internetowe z apki RadioSure. Jeśli chodzi o dźwięk, to jak na taki malutki sprzęcik to pozytywnie zaskakuje. Tylko trzeba mieć świadomość, że to nigdy nie będzie grać jak pełnoprawne stereo, mimo to wrzuciłem CD Metallica i pierwsza myśl "nooo tego się nie spodziewałem" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:55 14 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Nie bez powodu im droższy/lepszy kabel w katalogu producenta, tym grubszy... no właśnie moim zdaniem nie zawsze tak jest. I w tej kwestii osobiscie mam inne zdanie. Ale mówie zostawmy to Luzik. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano wczoraj o 16:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:46 10 godzin temu, Piotr Sonido napisał: no właśnie moim zdaniem nie zawsze tak jest. I w tej kwestii osobiscie mam inne zdanie. Ale mówie zostawmy to Luzik. Ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts