rajdek Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia Macie sytuacje kiedy ktoś prosi o włączenie zestawu stereo na chwilę? Takie 3 popisowe numery, moje takie: Desert of Lost Souls - Madis Jungle - Tash Sultana Opium - Dead Can Dance 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia Jeden z dziesiątek smyczkowych i popisowych. Po odsłuchaniu ludzie już nie grymaszą, gdy mówię o skrzypkach. Tak ma mi brzmieć ta muzyka jak u mnie. A tutaj tak ma brzmieć kontrabas i nie tylko. A tutaj bez słów „tłumaczę” jak można mieć Live w 22 metrowym salonie. Inny repertuar mam na słuchawki, ale to w innym wątku. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia 4 minuty temu, AudioTube napisał: A tutaj tak ma brzmieć kontrabas i nie tylko. Uwielbiam ten album! Bass & Strings też jest kapitalne. Zreszta ten gościu ma całą masę "popisowych kawałków" 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajdek Napisano Poniedziałek o 07:08 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:08 Nie może zabraknąć Takla Makan - Yello, w podobnej tonacji Midnight Procession Borisa Blanka z resztą cała zelektryfikowana płyta jest popisowa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano Poniedziałek o 13:21 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:21 The Doors - The End King Crimson - The Hell Hounds of Krim - Live in Toronto lub Live in Vienna Pink Floyd - Alan's Psychedelic Breakfast. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Poniedziałek o 13:53 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:53 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts