Skocz do zawartości

Onkyo rz30 czy Arcam avr11

Fonn

Recommended Posts

Muszę pożyczyć innego łapka bo faktycznie coś chyba nie tak,nie jestem zbyt biegły w tych sprawach.

Czy jest gdzieś tutorial jak krok po kroku instalować i uruchomić DL?

35 minut temu, tomek72 napisał:

Nie zdążyłem z edycją

akurat mam laptopa z czystym (po instalacji) W10, pobrałem teraz DL, zainstalował się i uruchomił bez problemu - nawet bez logowania na moje konto, połączenie z amplitunerem (RZ50) też działa. Wygląda na to że coś masz z systemem.

Po zalogowaniu i otwarciu dl należy pobrać to co jest dla Windows po lewej ? Bo poniżej też jest do pobrania tylko do wyboru 32 bit i 64bit to który pobrać ten wyżej?

Przed chwilą, Fonn napisał:

Muszę pożyczyć innego łapka bo faktycznie coś chyba nie tak,nie jestem zbyt biegły w tych sprawach.

Czy jest gdzieś tutorial jak krok po kroku instalować i uruchomić DL?

Jest dużo tego typu materiałów w sieci . 

Spróbuj zainstalować starszą wersję Dirac. Napewno wystartuje .

Jeżeli masz system 32 bitowy to musisz pobrać wersję 32 bitową. Wpisz sobie w Windows w polu wyszukiwania informacje o systemie. Główny link jest do wersji 64 bitowej. Możesz pobrać też obie wersje i sprawdzić tę 32 bitową. Ale najpierw sprawdź Twój system czy jest 32 cz 64 bitowy. I taką zainstaluj.

6 minut temu, tomek72 napisał:

Jeżeli masz system 32 bitowy to musisz pobrać wersję 32 bitową. Wpisz sobie w Windows w polu wyszukiwania informacje o systemie. Główny link jest do wersji 64 bitowej. Możesz pobrać też obie wersje i sprawdzić tę 32 bitową. Ale najpierw sprawdź Twój system czy jest 32 cz 64 bitowy. I taką zainstaluj.

Czyli instaluje tylko to czy jeszcze coś 

Screenshot_20250427_203336_Chrome.jpg

Takie coś mi się otwiera

Screenshot_20250427_204506_zTranslate.jpg