Fonn Napisano wczoraj o 17:51 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 17:51 Muszę pożyczyć innego łapka bo faktycznie coś chyba nie tak,nie jestem zbyt biegły w tych sprawach. Czy jest gdzieś tutorial jak krok po kroku instalować i uruchomić DL? 35 minut temu, tomek72 napisał: Nie zdążyłem z edycją akurat mam laptopa z czystym (po instalacji) W10, pobrałem teraz DL, zainstalował się i uruchomił bez problemu - nawet bez logowania na moje konto, połączenie z amplitunerem (RZ50) też działa. Wygląda na to że coś masz z systemem. Po zalogowaniu i otwarciu dl należy pobrać to co jest dla Windows po lewej ? Bo poniżej też jest do pobrania tylko do wyboru 32 bit i 64bit to który pobrać ten wyżej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lalka Napisano wczoraj o 18:03 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:03 Przed chwilą, Fonn napisał: Muszę pożyczyć innego łapka bo faktycznie coś chyba nie tak,nie jestem zbyt biegły w tych sprawach. Czy jest gdzieś tutorial jak krok po kroku instalować i uruchomić DL? Jest dużo tego typu materiałów w sieci . Spróbuj zainstalować starszą wersję Dirac. Napewno wystartuje . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano wczoraj o 18:28 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:28 Jeżeli masz system 32 bitowy to musisz pobrać wersję 32 bitową. Wpisz sobie w Windows w polu wyszukiwania informacje o systemie. Główny link jest do wersji 64 bitowej. Możesz pobrać też obie wersje i sprawdzić tę 32 bitową. Ale najpierw sprawdź Twój system czy jest 32 cz 64 bitowy. I taką zainstaluj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano wczoraj o 18:38 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 18:38 6 minut temu, tomek72 napisał: Jeżeli masz system 32 bitowy to musisz pobrać wersję 32 bitową. Wpisz sobie w Windows w polu wyszukiwania informacje o systemie. Główny link jest do wersji 64 bitowej. Możesz pobrać też obie wersje i sprawdzić tę 32 bitową. Ale najpierw sprawdź Twój system czy jest 32 cz 64 bitowy. I taką zainstaluj. Czyli instaluje tylko to czy jeszcze coś Takie coś mi się otwiera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano wczoraj o 18:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:55 Sprawdziłeś jaką masz wersję Windows? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano wczoraj o 19:05 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 19:05 9 minut temu, tomek72 napisał: Sprawdziłeś jaką masz wersję Windows? Dzisiaj już odpuszczam ,jutro dalej podziałam i sprawdzę system Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano wczoraj o 19:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:10 Dobra, już chyba wiem co się dzieje. Ty pobierasz procesor Dirac, nie o to chodzi. Pobierz Dirac Live z tego linku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano wczoraj o 19:21 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 19:21 8 minut temu, tomek72 napisał: Dobra, już chyba wiem co się dzieje. Ty pobierasz procesor Dirac, nie o to chodzi. Pobierz Dirac Live z tego linku No to pobierałem w pierwszej kolejności i wali błąd na niebiesko ,że z tym Windows nie obsłuży Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano wczoraj o 19:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:23 możesz zrobić zrzut ekranu z tym błędem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu Dnia 25.04.2025 o 20:31, Fonn napisał: Sprzedać integrę nie avr Nie mogę sparować z avr słuchawek px8 B&W,w ogóle ich nie widzi,chciałbym przesyłać dźwięk z avr tidala bo arcam ma aptx hd a smartfon samsung s23 tylko aptx,czy to jest możliwe? nie korzystam z BT 12 godzin temu, Fonn napisał: Mam problem z uruchomieniem Dirac live. Czy muszę zarejestrować avr11 na stronie Arcama aby pobrać ze strony Diraca oprogramowanie? Wchodzę zalogowany na stronę Dirac i pobieram Dirac live dla systemu Windows pobieram i nie mogę otworzyć bo wali błąd ,że dla tego systemu Windows 10 ta aplikacja nie będzie działać... Pokaż ten błąd. 11 godzin temu, Fonn napisał: Czy jest gdzieś tutorial jak krok po kroku instalować i uruchomić DL? na tym forum Przypiety. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu Wina kompa jednak,na innym się instaluje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Może nie tyle kompa co systemu, ważne że się wyjaśniło, z systemem można sobie łatwo poradzić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 21 godzin temu, tomek72 napisał: możesz zrobić zrzut ekranu z tym błędem? Na moim dalej taki komunikat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu sprawdzałeś wersję sytemu Windows, w polu wyszukiwania wpisz informacje o systemie/komputerze i otwórz, albo wejdź w ustawienia i tam wpisz informacje o komputerze, powinno wyświetlić się okienko z informacją czy system jest 64 czy 32 bitowy, jeżeli 64 bit to może zrób aktualizacje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, tomek72 napisał: sprawdzałeś wersję sytemu Windows, w polu wyszukiwania wpisz informacje o systemie/komputerze i otwórz, albo wejdź w ustawienia i tam wpisz informacje o komputerze, powinno wyświetlić się okienko z informacją czy system jest 64 czy 32 bitowy, jeżeli 64 bit to może zrób aktualizacje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Wszystko jasne, masz system 32 bitowy. Aktualizacja tu nie pomoże, trzeba zainstalować system 64 bitowy, procesor jest 64 więc architektura również nie powinno być problemu. Dirac ten dostępny z linku na stronie jest pod 64 bity, nie wiem czy jest dostępna wersja 32 bitowa, z tego co czytałem to chyba nie, ale Dirac nie informuje na stronie o braku wsparcia dla systemów 32 bitowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonn Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 52 minuty temu, tomek72 napisał: Wszystko jasne, masz system 32 bitowy. Aktualizacja tu nie pomoże, trzeba zainstalować system 64 bitowy, procesor jest 64 więc architektura również nie powinno być problemu. Dirac ten dostępny z linku na stronie jest pod 64 bity, nie wiem czy jest dostępna wersja 32 bitowa, z tego co czytałem to chyba nie, ale Dirac nie informuje na stronie o braku wsparcia dla systemów 32 bitowych. Czyli co znaczy,że potrzebny nowy system...ło matko ,może jest jakiś dirac 32 bit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Nowy system to nie problem wchodzisz tutaj pobierasz wersję Win10_H22 - będziesz musiał wybrać język do utworzenia łącza na 24h. Następnie pobierasz balenaEtcher szykujesz 8GB (lub więcej) pendrive i robisz bootowalny napęd USB. Masz gotowego instalatora. Przed instalacją zrób sobie kopię zapasową wszystkich danych (wszystkich użytkowników) z komputera i możesz zainstalować system od nowa. Ale jeżeli nigdy tego nie robiłeś to może masz kogoś znajomego w okolicy który Ci to ogarnie. Bez odpowiednich zabiegów przed instalacją - tzn. zrobienia kopii możesz utracić wszystkie dane (zdjęcia, dokumenty itd.) z komputera. Nie wiem skąd jesteś bo jak niedaleko to mógłbym Ci to ogarnąć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts