perfektcom Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Lukasz Kruzynski napisał: Cóż i tak bywa nic nie trwa wiecznie, jednak ten purifi zwlaszcza w stosunku do ceny to mala sensacja🫣 juz widze co te monobloki musza tam u ciebie robic! Naprawdę robią dobrą robotę. W Nowym pokoju i z subwooferem (SVS SB5000) robią robotę. Dziś przesłuchałem wszystkie płyty Pete Belasco. Odpisz, cytując
Lukasz Kruzynski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, perfektcom napisał: Naprawdę robią dobrą robotę. W Nowym pokoju i z subwooferem (SVS SB5000) robią robotę. Dziś przesłuchałem wszystkie płyty Pete Belasco. Super, świetny sub ale ja preferuję i tak opcje bez subwoofera. Zwlaszcza ze moje pomieszczenie odsluchowe jest nie wielkie. Daje wiare ze u ciebie to robi robote! Milych odsłuchów✌️ Odpisz, cytując
perfektcom Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, Lukasz Kruzynski napisał: Super, świetny sub ale ja preferuję i tak opcje bez subwoofera. Zwlaszcza ze moje pomieszczenie odsluchowe jest nie wielkie. Daje wiare ze u ciebie to robi robote! Milych odsłuchów✌️ Oby nie zanudzać moim off topic: w moim nowym pokoju miałem dziurę między 30-50 Hz. Subwoofer był niezbędny. Odpisz, cytując
Recommended Posts