perfektcom Napisano 26 sierpnia Napisano 26 sierpnia 1 godzinę temu, Lukasz Kruzynski napisał: Cóż i tak bywa nic nie trwa wiecznie, jednak ten purifi zwlaszcza w stosunku do ceny to mala sensacja🫣 juz widze co te monobloki musza tam u ciebie robic! Naprawdę robią dobrą robotę. W Nowym pokoju i z subwooferem (SVS SB5000) robią robotę. Dziś przesłuchałem wszystkie płyty Pete Belasco. Odpisz, cytując
Lukasz Kruzynski Napisano 26 sierpnia Napisano 26 sierpnia 20 minut temu, perfektcom napisał: Naprawdę robią dobrą robotę. W Nowym pokoju i z subwooferem (SVS SB5000) robią robotę. Dziś przesłuchałem wszystkie płyty Pete Belasco. Super, świetny sub ale ja preferuję i tak opcje bez subwoofera. Zwlaszcza ze moje pomieszczenie odsluchowe jest nie wielkie. Daje wiare ze u ciebie to robi robote! Milych odsłuchów✌️ Odpisz, cytując
perfektcom Napisano 26 sierpnia Napisano 26 sierpnia 54 minuty temu, Lukasz Kruzynski napisał: Super, świetny sub ale ja preferuję i tak opcje bez subwoofera. Zwlaszcza ze moje pomieszczenie odsluchowe jest nie wielkie. Daje wiare ze u ciebie to robi robote! Milych odsłuchów✌️ Oby nie zanudzać moim off topic: w moim nowym pokoju miałem dziurę między 30-50 Hz. Subwoofer był niezbędny. Odpisz, cytując
Tomaz Napisano 1 września Napisano 1 września Dnia 26.08.2025 o 13:55, perfektcom napisał: Przyznaję, że opampy wysiadły mi już dwa razy w tych audiophonics'ach. Ja nie mogę się nachwalić Purify...właśnie teraz grają sobie pięknie (dwa monobloki) u mnie w pokoju zastępując PS Audio BHK300. które poszły do "lekarza" bo się pochorowały biedniutkie 😀 Jestem przed zakupem nowego wzmacniacza, z dylematem, czy wybrać Hypex NCx500, czy Purifi ET6525 (oba Audiophonics). Czy miałeś może możliwość porównania obu modułów? Będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki, opis brzmienia itd. Końcówka będzie połączona ze streamerem Soundgenic, dac RME Adi-2, Tannoy xt8f(kondy Mundorf Supreme). Zastąpi integrę lampową na el84. Zaniepokoiło mnie Twoje doświadczenie z pierniczeniem się OPA. Docelowo zamierzam zainstalować we wzmaku Sparkos Labs 3602, może nawet 2590. Ich awaria oznaczałaby duży koszt. Znasz przyczynę awarii OPA w Twoich monoblokach? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Odpisz, cytując
perfektcom Napisano 3 września Napisano 3 września Dnia 2.09.2025 o 00:01, Tomaz napisał: Jestem przed zakupem nowego wzmacniacza, z dylematem, czy wybrać Hypex NCx500, czy Purifi ET6525 (oba Audiophonics). Czy miałeś może możliwość porównania obu modułów? Będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki, opis brzmienia itd. Końcówka będzie połączona ze streamerem Soundgenic, dac RME Adi-2, Tannoy xt8f(kondy Mundorf Supreme). Zastąpi integrę lampową na el84. Zaniepokoiło mnie Twoje doświadczenie z pierniczeniem się OPA. Docelowo zamierzam zainstalować we wzmaku Sparkos Labs 3602, może nawet 2590. Ich awaria oznaczałaby duży koszt. Znasz przyczynę awarii OPA w Twoich monoblokach? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cześć, Cytat Czy miałeś może możliwość porównania obu modułów? Będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki, opis brzmienia itd. Nie miałem możliwości porównywania Hypex vs Purify. Dokonałem wnikliwej analizy w sieci i padło na monobloki oparte na Purify: 1ET400A. Nie żałuję tej decyzji. Gra bardzo dobrze. Audioponics 1ET400A były kupione jako zimne wzmacniacze do słuchania w lecie. Moje wzmaki Accuphase tak się nagrzewają, że w lato temperatura w pokoiku jest nie do zniesienia. Cytat Końcówka będzie połączona ze streamerem Soundgenic, dac RME Adi-2, Tannoy xt8f(kondy Mundorf Supreme). Zastąpi integrę lampową na el84. Dziś Audioponics 1ET400A grają w drugiej lokalizacji. Zostały użyte jako wymiana PS Audio BHK300 na czas ich wizyty u "lekarza". Podłączone są do Eversolo DMP-A10 z jednej strony a do B&W 802D3 z drugiej. Gra to naprawdę BARDZO dobrze. Cytat Zaniepokoiło mnie Twoje doświadczenie z pierniczeniem się OPA. Docelowo zamierzam zainstalować we wzmaku Sparkos Labs 3602, może nawet 2590. Ich awaria oznaczałaby duży koszt. Znasz przyczynę awarii OPA w Twoich monoblokach? Pierwsza awaria była po około 2-3 latach. Myślę, że powodem awarii były wyładowania atmosferyczne. Po tej awarii dołożyłem filtry Tomanek. Zainstalowałem nowe opampy - standardowe OPA1656IDR. Po około dwóch miesiącach jeden monoblok zamilkł. Szybka akcja z przełączeniem zworek, eliminujących opamp i wzmak ruszył na niskich obrotach. Zgłosiłem to do Audiophonics i bez pytania za dwa dnia miałem nowy opamp w domu. Po problemie. Myślę, że przyczyną był czysty peszek z nowym opampem. Odpisz, cytując
jaknb Napisano 4 września Napisano 4 września Przestrzegam, jeśli ktoś chce zamontować Sparkosa SS2590, to najlepiej dogadać się przy zamówieniu. Dokupiłem sobie na audiophonics i nie wchodzi. Problemem jest kabel głośnikowy w okolicy opampów. Kiedyś montowali kable bez osłonki, które były elastyczne i można je było przesunąć: (zdjęcie ze strony) Teraz jednak dają sztywną osłonkę, która blokuje wciśnięcie opampa: Tutaj widać zadrapania po próbie wciśnięcia: Odpisz, cytując
rajdek Napisano 19 października Napisano 19 października Dnia 28.07.2025 o 00:14, Peppoito napisał: Klasa D i Sabre to pachnie laboratorium, bardzo analitycznym żywym, a nawet ostrym dźwiękiem Inżynierowie Teac wykorzystali najlepsze cechy klasy D i stworzyli cudo w nie zabójczej cenie. Odpisz, cytując
jaknb Napisano 19 października Napisano 19 października @rajdek fajne znalezisko, ale proponuję zrób osobny wątek na tego Teaca, bo zaraz zrobi się tu kolejny off-topic Odpisz, cytując
radziulek85 Napisano 19 października Napisano 19 października Tymbardziej Apollon na 1ET6525SA ma moc i pozostale parametry znacznie lepsze w tej samej cenie niz ten TEAC zbudowany na modułach NC122MP... 1 Odpisz, cytując
jaknb Napisano 19 października Napisano 19 października @radziulek85 @maskun od czwartku zmieniłem opampy na Staccato i chyba w końcu znalazłem brzmienie, którego szukałem. Niby przez pierwsze 50h grania charakter się będzie zmieniał, ale już teraz mi się podoba. Pomiarowo to gorsze granie, bo jest sporo parzystych harmonicznych, ale jakże przyjemnie jest podkolorowana ta prezentacja! Dźwięk LEKKO zaokrąglony, co pomaga przy gorszych realizacjach. Scena szersza i głębsza. Całość ma taki hiendowy sznyt. W końcu słucham muzyki, a nie sprzętu! Przerobiłem już stockowe OPA1656, Muzg Audio, Sonic Imagery 994, Virtual HiFi V2, ale to właśnie Staccato skradły moje serce. Na drugim miejscu Sonic Imagery 994, ale one są bardziej techniczne i studyjne (nadal jednak nie tak sterylne jak stockowe OPA1656). Zostawiam je sobie nadal, bo niedługo zmieniam DACa i może do niego będą bardziej pasować. Odpisz, cytując
rajdek Napisano 19 października Napisano 19 października 6 godzin temu, jaknb napisał: @rajdek fajne znalezisko, ale proponuję zrób osobny wątek na tego Teaca, bo zaraz zrobi się tu kolejny off-topic Wątek jest zrobiony przeze mnie w nasze testy. Czytam ten watek i widzę że brakuje niektórym pierwiastka szczęścia. Te Apollony korzystają z oemowych końcówek hypex/purifi. Teac poszedł mocno z modyfikacją, zrezygnował z impulsowego zasilacza itd. może te czyste oemy są zbyt sterylne i techniczne. 7 godzin temu, radziulek85 napisał: Tymbardziej Apollon na 1ET6525SA ma moc i pozostale parametry znacznie lepsze w tej samej cenie niz ten TEAC zbudowany na modułach NC122MP... Wyższa moc i s/n nie świadczy o lepszym brzmieniu, po za tym jest dużo uboższy w budowie. Odpisz, cytując
radziulek85 Napisano 19 października Napisano 19 października 2 minuty temu, rajdek napisał: Wątek jest zrobiony przeze mnie w nasze testy. Czytam ten watek i widzę że brakuje niektórym pierwiastka szczęścia. Te Apollony korzystają z oemowych końcówek hypex/purifi. Teac poszedł mocno z modyfikacją, zrezygnował z impulsowego zasilacza itd. może te czyste oemy są zbyt sterylne i techniczne. Wyższa moc i s/n nie świadczy o lepszym brzmieniu, po za tym jest dużo uboższy w budowie. Ja tam nie widze zadnej modyfikacji wzmacniacza NC122MP przez TEAC. Jest to płyta wraz ze zintegrowanym zasilaczem impulsowym prosto od Hypexa. Apollon przez to ze jest uboższy w budowie jest bezproblemowy. Naprawde dobra koncówka mocy nie potrzebuje wodotrysków... Odpisz, cytując
jaknb Napisano 19 października Napisano 19 października Potwierdzam, Apollon ma budowę wystarczającą, by brzmieć dobrze. Sam byłem nim zawiedzony w początkowych tygodniach użytkowania. Wynikało to z mojej niewiedzy i braku doświadczenia. On na stockowych opampach OPA1656 (pełnią funkcję bufora na wejściu) to jest ten słynny "drut ze wzmocnieniem". Niesamowita i rzadka cecha wśród wzmacniaczy. Niestety jak to mówią "with great power comes great responsibility" i jeśli poda się mu słaby sygnał to on go po prostu wzmocni i uwypukli te wady. Mi się wydawało, że jak mam WiiMa Ultra, który ma dobre pomiary w testach, to przecież to musi mi grać! Uja prawda. Potestowałem różne inne przetworniki i wtedy mi się oczy otworzyły. Swoją drogą, ludzie na Audio Science Review to dzbany. Nie polecam ich podejścia. Nie wszystko da się zmierzyć! Natomiast w ramach samego Apollona też można sobie mocno wpłynąć na prezentację właśnie zmieniając opampy w buforze wejściowym. Polecam stestować. Kiedy byłem niezadowolony z nowego nabytku i nie rozumiałem dlaczego, to dużo gadałem o tym z Tiborem (konstruktor Apollona). Powiedział, że faktycznie może mi nie pasować stockowe brzmienie, bo OPA1656 jest dosyć sterylne i poleca Sonic Imagery 994. Dyskretna konstrukcja, klasa A. Miały zachować brak podkolorowań, ale jednak "dodać trochę magii klasy A" (jego słowa). Kupiłem, wsadziłem i faktycznie byłem krok bliżej tego, co mi się podoba. Tibor natomiast nie uznaje podkolorowań w brzmieniu i jest psycho fanem Sonic Imagery. Wszystko inne mi odradzał, bo jak pisał "za bardzo podkoloruje dźwięk". Natomiast ja już teraz bogatszy o doświadczenia wiem, że jednak lubię mocno podbarwione brzmienie, więc polecam https://staccatoaudio.com/portfolio_page/osh-dha-open-sound-hybrid-dual-horizontal/ TLDR: @rajdek w tej notatce o TEACu pisanej przez AI masz wzmiankę, że klasowo to hybryda klasy A + D. No to ja mam tak samo w Apollonie teraz 1 Odpisz, cytując
rajdek Napisano 19 października Napisano 19 października @jaknb świetna sprawa z tymi opampach, testowałeś może sparkos ss2590 pro. Porównywał ktoś może Eigentakt z Nilai ? Albo konsultował z Tiborem ? Bardzo ciekawe te Apollony, smakowicie wygląda dual mono. Odpisz, cytując
jaknb Napisano 19 października Napisano 19 października 2 minuty temu, rajdek napisał: @jaknb świetna sprawa z tymi opampach, testowałeś może sparkos ss2590 pro. Dnia 4.09.2025 o 11:46, jaknb napisał: Przestrzegam, jeśli ktoś chce zamontować Sparkosa SS2590, to najlepiej dogadać się przy zamówieniu. Dokupiłem sobie na audiophonics i nie wchodzi. Problemem jest kabel głośnikowy w okolicy opampów. Kiedyś montowali kable bez osłonki, które były elastyczne i można je było przesunąć: (zdjęcie ze strony) Teraz jednak dają sztywną osłonkę, która blokuje wciśnięcie opampa: Tutaj widać zadrapania po próbie wciśnięcia: Podsumowując, kupiłem i nie weszły. Musiałem do Audiophonics odsyłać niestety. 1 Odpisz, cytując
maskun Napisano 20 października Autor Napisano 20 października @jaknb ja dalej słucham na fabrycznych opampach i jestem ciągle bardzo zadowolony. Wielu mi pisało że wpadłem w sidła audiofilii i zaś zmienię ale nie mam takiego zamiaru. Twoje opisy jak i opisy w kilku miejscach w sieci zachwalają Sonic Imagery 994 i napisz mi proszę czy kupowałeś je tak z neta czy jest jakieś tańsze miejsce, źródło ? ja bardzo wątpie że wydawanie 499zł x2 jest sensowne i zmieni dźwięk że bede zadowolony z wydanych $. Opcja wypożyczenia była by idealna i wtedy decyzja ale chyba przy takich dyskretnych elementach się nie da. Odpisz, cytując
jaknb Napisano 20 października Napisano 20 października @maskun polowałem na OLX / Allegro Lokalnie. Udało się kupić kilkumiesięczne za 650zł (2 sztuki). Dowód zakupu z Audeosa i normalnie na gwarancji. Inaczej bym nie brał. Wielu ludzi szuka swoich idealnych opampów i sprzedaje te, które im nie podejdą. Polecam spojrzeć czasem na ogłoszenia. Muzgi też tak kupiłem. Ja stockowych nie mogłem słuchać. Za suche dla mnie. Nie potrafiłem czerpać przyjemności z słuchania muzyki. Dopiero, kiedy testowałem Laiva uDACa, to on dosmaczył brzmienie na tyle, że stockowe były ok (dla mnie). Szukam aktualnie czegoś co da mi lepszy sygnał niż DAC WiiMa Ultra. Tutaj wątek na to: 1 Odpisz, cytując
radziulek85 Napisano 21 października Napisano 21 października 23 godziny temu, jaknb napisał: @maskun polowałem na OLX / Allegro Lokalnie. Udało się kupić kilkumiesięczne za 650zł (2 sztuki). Dowód zakupu z Audeosa i normalnie na gwarancji. Inaczej bym nie brał. Wielu ludzi szuka swoich idealnych opampów i sprzedaje te, które im nie podejdą. Polecam spojrzeć czasem na ogłoszenia. Muzgi też tak kupiłem. Ja stockowych nie mogłem słuchać. Za suche dla mnie. Nie potrafiłem czerpać przyjemności z słuchania muzyki. Dopiero, kiedy testowałem Laiva uDACa, to on dosmaczył brzmienie na tyle, że stockowe były ok (dla mnie). Szukam aktualnie czegoś co da mi lepszy sygnał niż DAC WiiMa Ultra. Tutaj wątek na to: Moze taki przedwzmacniaczyk aiyama T20...https://amzn.eu/d/8sGM3dS. Wydaje sie ciekawa opcja ktora dodałaby troche harmonicznych parzystych ma pilota i XLR Odpisz, cytując
jaknb Napisano 21 października Napisano 21 października Rozważałem dosłownie ten model, ale jednak stwierdziłem, że mierzę w coś wyższej klasy. @radziulek85 Dzisiaj odbieram Audio-GD R-28 Mk3. Liczę na to, że sprawdzi się i jako DAC i jako PRE Odpisz, cytując
radziulek85 Napisano 21 października Napisano 21 października 7 minut temu, jaknb napisał: Rozważałem dosłownie ten model, ale jednak stwierdziłem, że mierzę w coś wyższej klasy. Moim pierwszym wyborem był i bedzie klon cary audio SLP90 z ali ma pilota lecz nie ma xlr ale wydaje mi sie ze dzwiekowo to strzal w dziesiątkę. Na razie przez brak czasu troszke przystopowalem ale na pewno bede go sprowadzał. Regulacja głośności R2R... https://a.aliexpress.com/_Ez3TZfq 18 minut temu, jaknb napisał: Rozważałem dosłownie ten model, ale jednak stwierdziłem, że mierzę w coś wyższej klasy. @radziulek85 Dzisiaj odbieram Audio-GD R-28 Mk3. Liczę na to, że sprawdzi się i jako DAC i jako PRE Koniecznie daj znać jak z tym Audio GD Odpisz, cytując
jaknb Napisano 21 października Napisano 21 października Tak, pamiętam, że kiedyś o tym wspominałeś w wątku. Sam nawet, kiedy byłem początkowo zawiedziony Apollonem, to z desperacji zacząłem zgłębiać temat i oglądać recenzje naszego rodaka, który lubuje się w chinśkich klonach. Ostatecznie jednak udało mi się, jak już pisałem wcześniej, zdiagnozować co mi się nie podoba w prezentacji Apollona i zaadresować to. Sam raczej stronię od lamp, bo nie chcę musieć o nie dbać. U mnie zestaw stereo częściej gra niż nie. Głównie dlatego, że jest wyjściem audio dla TV, więc nawet głupie filmiki na Youtubie lecą po WiiMie do Apollona. Nie chcę musieć liczyć liczby przegranych godzin, po których lampę trzeba wymienić. Boję się też, że jak raz usłyszę lampowe granie, to już nie będzie odwrotu Odpisz, cytując
radziulek85 Napisano 21 października Napisano 21 października 46 minut temu, jaknb napisał: Tak, pamiętam, że kiedyś o tym wspominałeś w wątku. Sam nawet, kiedy byłem początkowo zawiedziony Apollonem, to z desperacji zacząłem zgłębiać temat i oglądać recenzje naszego rodaka, który lubuje się w chinśkich klonach. Ostatecznie jednak udało mi się, jak już pisałem wcześniej, zdiagnozować co mi się nie podoba w prezentacji Apollona i zaadresować to. Sam raczej stronię od lamp, bo nie chcę musieć o nie dbać. U mnie zestaw stereo częściej gra niż nie. Głównie dlatego, że jest wyjściem audio dla TV, więc nawet głupie filmiki na Youtubie lecą po WiiMie do Apollona. Nie chcę musieć liczyć liczby przegranych godzin, po których lampę trzeba wymienić. Boję się też, że jak raz usłyszę lampowe granie, to już nie będzie odwrotu U mnie jest podobnie...bo w salonie nie mam nawet tv tylko projektor i i tak caly czas graja glosniki jednak taka wymiana lamp 4 szt to koszt ok 500zl raz na 5 do 10 lat. Jak zamowie swoj egzemlarz to bede go troszke modyfikował...dorobie przelacznik bypass gdzie bede mogl wyłaczyc przedwzmacniacz lampowy a bedzie aktywne tylko sterowanie głośnościa R2R. Bo do filmow raczej nie bede potrzebował lampy...😅 Odpisz, cytując
jaknb Napisano Wtorek o 14:41 Napisano Wtorek o 14:41 1 godzinę temu, radziulek85 napisał: Bo do filmow raczej nie bede potrzebował lampy...😅 A mi sie wydaje, że może fajnie poprawić przestrzenność dźwięków w filmach Odpisz, cytując
radziulek85 Napisano Wtorek o 14:46 Napisano Wtorek o 14:46 4 minuty temu, jaknb napisał: A mi sie wydaje, że może fajnie poprawić przestrzenność dźwięków w filmach Inaczej..w filmach moze tak ale w dzień dobry tvn już niekoniecznie 😅 Odpisz, cytując
maethorpl Napisano Czwartek o 08:39 Napisano Czwartek o 08:39 Dnia 19.10.2025 o 19:59, jaknb napisał: Potwierdzam, Apollon ma budowę wystarczającą, by brzmieć dobrze. Sam byłem nim zawiedzony w początkowych tygodniach użytkowania. Wynikało to z mojej niewiedzy i braku doświadczenia. On na stockowych opampach OPA1656 (pełnią funkcję bufora na wejściu) to jest ten słynny "drut ze wzmocnieniem". Niesamowita i rzadka cecha wśród wzmacniaczy. Niestety jak to mówią "with great power comes great responsibility" i jeśli poda się mu słaby sygnał to on go po prostu wzmocni i uwypukli te wady. Mi się wydawało, że jak mam WiiMa Ultra, który ma dobre pomiary w testach, to przecież to musi mi grać! Uja prawda. Potestowałem różne inne przetworniki i wtedy mi się oczy otworzyły. Swoją drogą, ludzie na Audio Science Review to dzbany. Nie polecam ich podejścia. Nie wszystko da się zmierzyć! Natomiast w ramach samego Apollona też można sobie mocno wpłynąć na prezentację właśnie zmieniając opampy w buforze wejściowym. Polecam stestować. Kiedy byłem niezadowolony z nowego nabytku i nie rozumiałem dlaczego, to dużo gadałem o tym z Tiborem (konstruktor Apollona). Powiedział, że faktycznie może mi nie pasować stockowe brzmienie, bo OPA1656 jest dosyć sterylne i poleca Sonic Imagery 994. Dyskretna konstrukcja, klasa A. Miały zachować brak podkolorowań, ale jednak "dodać trochę magii klasy A" (jego słowa). Kupiłem, wsadziłem i faktycznie byłem krok bliżej tego, co mi się podoba. Tibor natomiast nie uznaje podkolorowań w brzmieniu i jest psycho fanem Sonic Imagery. Wszystko inne mi odradzał, bo jak pisał "za bardzo podkoloruje dźwięk". Natomiast ja już teraz bogatszy o doświadczenia wiem, że jednak lubię mocno podbarwione brzmienie, więc polecam https://staccatoaudio.com/portfolio_page/osh-dha-open-sound-hybrid-dual-horizontal/ TLDR: @rajdek w tej notatce o TEACu pisanej przez AI masz wzmiankę, że klasowo to hybryda klasy A + D. No to ja mam tak samo w Apollonie teraz Dziekuje pięknie za rekomendacje i Pana opisy, natomiast chcialem zapytac o kilka spraw: 1. Jakie byly Pana odczucia przy porownaniu VirtualHIFI V2 ze Staccato? 2. Wedlug recenzji producenta VirtualHIFI to wlasnie Supersonic V1 jest najbardziej podkolorowane i hm uzyje tu tego slowa - muzykalne, czy moge poznac powod czemu zdecydowal sie Pan na testy V2? 3. Kotaktowalem sie rowniez z producentem Staccato i wspominal ze niektorzy klienci zglaszali problem po wlozeniu jego opamp do konstrukcji ApollonAudio gdyz 'natezenie pradu w stabilizatorze jest delikatnie za niskie aby obsluzyc Stacatto op amp) - stad moje pytanie czy mial moze Pan jakis problem po wlozeniu Staccato op amp-ow? Dodam jeszcze ze producent Staccato zaproponowal wyprodukowanie op-amp specjalnie pod ApollonAudio z delikatnie mniejszym zuzyciem pradu aby uniknac tego problemu (w tej samej cenie!) 4. Czytajac dalej watek zauwazylem informacje ze kombinuje Pan z doborem DAC/preampa aby jeszcze ulepszyc dzwiek Purifi? Czy mozna poznac dalsze Pana doswiadczenia i rekomendacje? Wczytujac sie Pana posty wydaje mi sie ze mamy podobny gust muzyczny ( aktualnie moj ideal dzwieku to Accuphase, ale jego cena zwala z nog) Jakis czas temu mialem okazje przetestowac na identycznej konfiguracji Hypex Nilai vs Accuphase E5000 i roznica w dzwieku byla minimalna oczywiscie na korzysc Accuphase-a, w Nilai zabraklo wlasnie muzykalnosci, natomiast cala reszta byla taka sama, moc basu, zejscie, wokale itp. Finalnie zdecydowalem sie zwrocic Audiophonics Nilai z uwagi na to ze trigger in nie dzialal oraz nie mial mozliwosci wymiany op-ampow. Teraz ponownie podejmuje probe zaprzyjaznienia sie z class-d zamawiając Apollon Purifi Eigentakt 1ET6525SA ST Stereo Amplifier - nadal oczekuje dostawy i ten czas probuje wykorzystac na wyszukanie op-ampu ktory spelni moje wymagania... Odpisz, cytując
Recommended Posts