perfektcom Napisano 26 sierpnia Napisano 26 sierpnia 1 godzinę temu, Lukasz Kruzynski napisał: Cóż i tak bywa nic nie trwa wiecznie, jednak ten purifi zwlaszcza w stosunku do ceny to mala sensacja🫣 juz widze co te monobloki musza tam u ciebie robic! Naprawdę robią dobrą robotę. W Nowym pokoju i z subwooferem (SVS SB5000) robią robotę. Dziś przesłuchałem wszystkie płyty Pete Belasco. Odpisz, cytując
Lukasz Kruzynski Napisano 26 sierpnia Napisano 26 sierpnia 20 minut temu, perfektcom napisał: Naprawdę robią dobrą robotę. W Nowym pokoju i z subwooferem (SVS SB5000) robią robotę. Dziś przesłuchałem wszystkie płyty Pete Belasco. Super, świetny sub ale ja preferuję i tak opcje bez subwoofera. Zwlaszcza ze moje pomieszczenie odsluchowe jest nie wielkie. Daje wiare ze u ciebie to robi robote! Milych odsłuchów✌️ Odpisz, cytując
perfektcom Napisano 26 sierpnia Napisano 26 sierpnia 54 minuty temu, Lukasz Kruzynski napisał: Super, świetny sub ale ja preferuję i tak opcje bez subwoofera. Zwlaszcza ze moje pomieszczenie odsluchowe jest nie wielkie. Daje wiare ze u ciebie to robi robote! Milych odsłuchów✌️ Oby nie zanudzać moim off topic: w moim nowym pokoju miałem dziurę między 30-50 Hz. Subwoofer był niezbędny. Odpisz, cytując
Tomaz Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 26.08.2025 o 13:55, perfektcom napisał: Przyznaję, że opampy wysiadły mi już dwa razy w tych audiophonics'ach. Ja nie mogę się nachwalić Purify...właśnie teraz grają sobie pięknie (dwa monobloki) u mnie w pokoju zastępując PS Audio BHK300. które poszły do "lekarza" bo się pochorowały biedniutkie 😀 Jestem przed zakupem nowego wzmacniacza, z dylematem, czy wybrać Hypex NCx500, czy Purifi ET6525 (oba Audiophonics). Czy miałeś może możliwość porównania obu modułów? Będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki, opis brzmienia itd. Końcówka będzie połączona ze streamerem Soundgenic, dac RME Adi-2, Tannoy xt8f(kondy Mundorf Supreme). Zastąpi integrę lampową na el84. Zaniepokoiło mnie Twoje doświadczenie z pierniczeniem się OPA. Docelowo zamierzam zainstalować we wzmaku Sparkos Labs 3602, może nawet 2590. Ich awaria oznaczałaby duży koszt. Znasz przyczynę awarii OPA w Twoich monoblokach? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Odpisz, cytując
Recommended Posts