wierzbiks Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, maethorpl napisał: Zwroty sa mozliwe ale tylko dla podstawowych modeli, dlatego tez zamowilem wlasnie 1ET6525SA. Ciekawe co Ci polecil.. bo pytalem sie go o wzmacniacz do moich glosnikow i wtedy polecil mi tez purifi 1ET6525SA ale dodal ze 7040 bedzie lepsze... No coz.. Teraz juz znam odpowiedz na nurtujace mnie pytanie.. jednak musze zwrocic 1ET6525SA i zbierac kase na Accuphase-a Teraz mam trochę obaw, bo potwierdziłeś, że będzie to one-shot bez możliwości zwrotu. Spośród wszystkich all-in-one, których słuchałem, Rose 520 był dla mnie najlepszy, "najcieplejszy" — a to przecież klasa D. Mam więc nadzieję, że 1ET9040BA da radę (Tibor twierdzi, że tak, zwłaszcza po dodaniu Sonic Imagery OP Amp). Odpisz, cytując
maethorpl Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, wierzbiks napisał: Teraz mam trochę obaw, bo potwierdziłeś, że będzie to one-shot bez możliwości zwrotu. Spośród wszystkich all-in-one, których słuchałem, Rose 520 był dla mnie najlepszy, "najcieplejszy" — a to przecież klasa D. Mam więc nadzieję, że 1ET9040BA da radę (Tibor twierdzi, że tak, zwłaszcza po dodaniu Sonic Imagery OP Amp). Nie znam wogole tej marki, chetnie poczytam! Dziekuje za rekomendacje Kiedys taki Pan z serwisu audio polecal posluchac QUAD ze niedrogie a super moze zagrac ze Spendorami - poki co nie mialem okazji ale tez mam je na uwadze. Odpisz, cytując
radziulek85 Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu Ja dalej bede stał przy swoim...można sobie wymieniać op-ampy jednak pełni brzmienia jaką jednak daje dobry preamp lampowy na próżno szukać w prostej wymianie scalaków. Po dodaniu preampa pojawiła sie piekna barwa, dynamika, bas, szczegółowe nie męczące wysokie tony. Wokale są na niektórych utworach takie że nie wiem czy moze byc lepiej...wymieniłem w nim na tą chwile 2 kondensatory a na kolejne 2 czekam...I tak...samo purifi moze być w niektórych konfiguracjach płaskie ale po dodaniu tego preampu aż ciężko mi sobie wyobrazić co to muszą być za kolumny których ten zestaw nie byłby w stanie napędzić juz z podstawowym 6525ST. A sama wymiana lamp to naprawdę 5min Odpisz, cytując
Recommended Posts