Johny Walker Napisano Środa o 06:22 Udostępnij Napisano Środa o 06:22 Witam, Niedawno zakupiłem głośniki Elac Connex - ładnie grają, jednak chciałem podbić niskie tony subwooferem. Zakupiłem do nich SVS SB-1000 i sub bardzo słabo gra, może na 1/4 głośności. Prawdopodobnie jest z nimi jakiś problem, mimo posiadania dedykowanego wyjścia Sub Out. Na jednym forum znalazłem, że udało się komuś tak połączyć, jednak z tego co widzę problem jest powszechny i to z różnymi subami, które nie chcą współgrać. Tutaj podobny problem do mojego w tej samej konfiguracji: Czy ma ktoś możliwość przetestowania i polecenia jakiegoś suba podobnego pokroju - do muzyki i filmów, pomieszczenie około 12m2, który będzie z nimi kompatybilny? Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77Mariusz77 Napisano Środa o 06:55 Udostępnij Napisano Środa o 06:55 Jak do muzyki to kup REL i podłącz pod terminale głośnikowe wtedy będzie na pewno dobrze . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Walker Napisano Środa o 08:21 Autor Udostępnij Napisano Środa o 08:21 Czytałem, że jest niby jakaś aktualizacja do tych głośników - może ktoś się orientuje, czy to rozwiązuje ten problem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Środa o 09:32 Udostępnij Napisano Środa o 09:32 hej, jak ustawiłeś crossover na subie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Walker Napisano Środa o 09:37 Autor Udostępnij Napisano Środa o 09:37 Sprawdzałem na wszelkie możliwe sposoby - najpierw LFE i kabel RCA również pod dedykowany LFE w subie, następnie też sprawdzałem pod L i ustawiałem crossover w pełnym możliwym zakresie. Niestety w każdym możliwym wypadku to samo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts