Szib Napisano 29 stycznia Napisano 29 stycznia Witam wszystkich na forum jestem tu nowy Zakupiłem niedawno kino domowe Kino i zastanawia mnie czy głośne włączanie się amplitunera Yamaha RX-V4A to norma. Dziękuję za pomoc Odpisz, cytując
Szib Napisano 26 kwietnia Autor Napisano 26 kwietnia To jest nagranie włączania. VID_20250426_083219.mp4 Odpisz, cytując
tomek72 Napisano 26 kwietnia Napisano 26 kwietnia Nie mam Yamahy ale w Marantz (poprzednim) i w obecnym Onkyo jest podobnie - „cykają” przekaźniki nie tylko przy włączaniu, ale również zdarza się przy zmianie funkcji w zależności od rozwiązań różnych producentów to normalne. Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 26 kwietnia Napisano 26 kwietnia A arcamie avr11 "mute" też jest słyszalne , w onkyo także było cyknięcie , nie ma się czym przejmować Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 28 kwietnia Napisano 28 kwietnia To jest absolutnie normalne. Wszystkie amplitunery tak mają. Od 20+ lat. Odpisz, cytując
Recommended Posts