Michał Piekaj Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Witam serdecznie, Potrzebuje pilnie pomocy Mam pytanie mam wzmacniacz który posiada pojedyńcze terminalem głośnikowe i brak wyjścia na subwoofer. Czy jak kupię subwoofer z wejściem wysokopoziomowymi To mogę podpiąć pod te same terminale co głośniki? Czy coś się stanie z wzmacniaczem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ben 1975 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Możesz tak podpiąć. Nic się nie stanie. Jak miałem subwoofery miałem tak podłączone. Wszystko było ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Piekaj Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Ben 1975 napisał: Możesz tak podpiąć. Nic się nie stanie. Jak miałem subwoofery miałem tak podłączone. Wszystko było ok. Dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 minut temu Udostępnij Napisano 26 minut temu Jak najbardziej tak możesz podpiąć Masz już wybrany sub, czy poszukujesz czegoś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts