Michał Piekaj Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego Witam serdecznie, Mam obecnie wzmacniacz magnat ma 900 i Kolumny monitor audio bronz 500. Obecnie mam kable qed anniversary xt Ale dużo góry czystej mają ale dół słabo Bardzo. Szukam jakiś kabli do 800 zł . Żeby trochę dołu było więcej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego Do dołu służy subwoofer. Polecam ten kierunek 1 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego One tak grają, obniż trochę soprany w ma900 i kup subwoofer. Kable nic ciekawego nie wniosą, to marketing i nie słuchaj audiofili . 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskun Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego (edytowany) @Michał Piekaj kablami chcesz uzyskać więcej basu ? jak sam to czytasz nie wydaje Ci się to zabawne ? ale spokojnie złapałeś się na wędkę marketingowemu bełkotowi ale tak jak już kolega wyżej napisał zakup subwoofera będzie najlepszym krokiem a w ostateczności jak nie masz miejsca to inne kolumny. Masz też w Magnacie pokrętło basu to już lepsze to niż zmiana przewodów, zworek, bezpieczników - nie tędy droga. Edytowano 4 lutego przez maskun 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego Duże masz pomieszczenie ? Bronzy nie mają wcale aż tak mało basu. On jest twardy i krótki - to fakt, ale raczej dosyć dobitny. Według mnie MA900 nie wyciąga z nich wszystkiego. Tak czy inaczej rozumiem, że wolałbyś więcej więc sub Cię tu uratuje szybciej niż kable. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego Cześć dołu tu raczej nie jest mało, tylko jest szybki i konkretny. Sprawdziłbym Melodikę BSSC3300 oraz oczywiście Tellurium Q Blue II Speaker Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts