PAWEL ZASADNY Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego Witam Wszystkich . Potrzebuje pomocy , mój sprzet to Magnat MR780 i chciałbym do tego kupic stramer lub odtwarzacz plików mp3 , flac w cenie około 1500 zł ale musi spełniac pare wymogów : 1. powinien posiadac twardy dysk o ile cos takiego sie znajdzie lub odtwarzanie z pendriva lub kart 2 pilot zdalny 3 wyswietlacz myslałem o Argon Audio Stream 2 MK3 lub WiiM Ultra ale nie wiem czy spełniaja te wymagania a nie wszystko znalazłem w opisach, jestem laikiem dlatego licze ze ktos doradzi moze cos sie znajdzie w tym budzecie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego Mało napisałeś o swoich potrzebach, ale te wymagania, które podałeś, Ultra spełnia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL ZASADNY Napisano 9 lutego Autor Udostępnij Napisano 9 lutego 27 minut temu, ProjectPi napisał: Mało napisałeś o swoich potrzebach, ale te wymagania, które podałeś, Ultra spełnia. a czy na WiiM Ultra odtwarzając jakis plik mozna przegladac np. foldery i pliki bez przerywania odtwarzania ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 9 lutego Udostępnij Napisano 9 lutego 2 godziny temu, PAWEL ZASADNY napisał: a czy na WiiM Ultra odtwarzając jakis plik mozna przegladac np. foldery i pliki bez przerywania odtwarzania ? W aplikacji sterującej np. na telefonie, tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego No to Wiim Ultra. Jesli nie potrzebujesz wyświetlacza bo i tak na nim nic nie zobaczys zz miejsca odsłuchu to Cambridge MXN jeszcze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 lutego Udostępnij Napisano 10 lutego WiiM Ultra spełnia wszystkie wymagania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts