Barca89 Napisano Wtorek o 11:02 Udostępnij Napisano Wtorek o 11:02 Cześć, posiadam mikrowieżę MS12BT z głośnikami o mocy 10 W. Kupiłem nowy telewizor i chciałbym dobrać coś budżetowego do podłączenia optycznego z telewizorem. Dodatkowo chciałbym, aby była opcja podłączenia bezprzewodowego przez np. telefon lub tablet. Warunkiem jest, aby głośniki stały na komodzie z racji małej ilości miejsca. Dzwięk bez mocnego basu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi1965 Napisano Środa o 11:09 Udostępnij Napisano Środa o 11:09 Ja przy podobnym budżecie zdecydowałem się na mały chiński wzmacniacz w klasie D. Brałem pod uwagę 3 modele; Aiyima D03, Loxjie A30 i SMSL A50 Pro. Wszystkie 3 mają wejście optyczne oraz możliwość podłączenia telefonu czy tabletu przez BT. Ceny 400-500 zł i reszta zostaje Ci na kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barca89 Napisano Środa o 12:19 Autor Udostępnij Napisano Środa o 12:19 A jakbym zwiększył kwotę do ok. 2000 zł i coś z CD? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano Środa o 12:44 Udostępnij Napisano Środa o 12:44 Ja mam coś takiego już 8 lat i jestem bardzo zadowolony tylko kolumienki trzeba do tego dokupić. Dokupiłem Wilson EL-4 za 1000zł z olx bo ktoś kupił cały komplet do kina domowego z serii EL i się rozmyślił. Optykiem łączysz z tv i włącza się przy odpaleniu tv. Streaming przez Heosa, choć ja wolę po UPnP z apki Mconnect. https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/hi-fi-audio/amplitunery-i-wzmacniacze-av/amplituner-marantz-melody-x-m-cr612-srebrno-zloty?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAn9a9BhBtEiwAbKg6fhLdx3qj-oMrncyuOpLsDPbhFauNkiiINv5BU9nMZGnFCq1VsIftkhoCaTAQAvD_BwE Tu jest taniej. https://www.lbx.com.pl/pl/p/MARANTZ-MCR612-Melody-X-Amplituner-Stereo-CD-DAB-czarny/3260?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAn9a9BhBtEiwAbKg6fhwJwWZIyRcQmyrjKrA8KlMN194NW0IhzETKGBN-Dzze4mQpSUynFhoC6rkQAvD_BwE Choć u ciebie na 27m2 to jednak przydały by się kolumny podłogowe. U mnie za nim poszedł do sypialni to w innym pokoju 22m2 grał z Dali Zenzor 5 i było też dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Środa o 20:41 Udostępnij Napisano Środa o 20:41 https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/elac-connex.html Zerknij proszę na rozwiązanie typu wszystko w jednym, czyli kolumny aktywne z wbudowanymi wzmacniaczami:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Czwartek o 06:41 Udostępnij Napisano Czwartek o 06:41 Kup uzywanego Pianocrafta. Bardzo fajnie to gra i ma CD. Magnat tez ma fajną tą mini jednostkę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts