Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
5 godzin temu, Sipo napisał:

Musical Fidelity M5si / M6si , Rotel RA-1592MKII , Exposure 3510

W sumie można też wrzucić starsze: Rotel RA1592 MK1 (lepszy przetwornik?) i Exposure 3010 (lepszy wygląd, niż 3510, choć z tego, co pamiętam brak opcji DAC w 3010). Swoją drogą Musical Fidelity mógłby ogarnąć przetworniki DAC w swoich wzmacniaczach. Bo to, co jest w tej chwili, było OK, ale 8-10 lat temu. Mają super wzmacniacze, ale wystarczyłoby dodać lepszy DAC i więcej do niego wejść i sprzedaż osiągnie inne słupki. Np. Rega - analogowa stajnia, ale dodanie całkiem niezłego DAC w Elex i Elicit na pewno poprawiło sprzedaż.

Edytowano przez tomasz1w
Napisano
15 godzin temu, Kanarek napisał:

Na tą chwilę są podłączone do mini wieży Yamaha a-670. Chce zebrać lepszy sprzęt niż mam teraz, więc zacząłem od kolumn i nadszedł czas na wzmacniacz lub all in one. Zmieniając dotychczasowe kolumny moje uszy zaczęły więcej słyszeć, a myślę że może być jeszcze lepiej i to dużo lepiej. Brakuje mi dynamiki. 

EVO jak najbardziej warte sprawdzenia, ale posłuchałbym też Cambridge EXA100 z WiiM Ultra, M6si też ciekawa opcja. Dobrze moim zdaniem dogadują się też z Audiolabem 7000A, czy lampowym Fezzem Silver Luną Evo :) W razie czego zapraszam ;)