19bakoma82 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu czy ten sprzet udzwignie klipsche r51m i centralny r30c? Poki co gra to jako oryginalny zestaw zakupiony w 2005 roku. Przymierzam sie do wymiany calosci badz tylko glosnikow. Miejsce tylko na podstawkowe. Pokoj otwarty ok.25m. Klipsche dlatego bo sa ladne . Kompletnie sie na tym nie znam wiec kazda uwaga bedzie cenna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Tak bo to raczej dość skuteczne kolumny. Natomiast seria R nie jest szczytem inżynierii i wiele osób za chwilę napisze Ci, żebyś jednak zdecydował się na RP. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19bakoma82 Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dziekuję. Idąc dalej... Czy to będzie jakoś grało? I jeśli nie to czy z SONY STR-DH 590 będzie lepiej? Dlaczego upieram się przy sony? Bo lubię gdy stoi sprzęt jednej marki. Mam tv sony, kino sony itd. Już przesiadka na klipsche mnie wewnętrznie boli. A raczej kolumn sony nie ma... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, 19bakoma82 napisał: Czy to będzie jakoś grało? Klipsche R to kolumny dość męczące ze względu na dość mocną Vkę i ostre wysokie tony. No i dla każdego "jakoś" oznacza co innego. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19bakoma82 Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Wiadomo, każdy ma inne ucho. Dzięki. To jeszcze inaczej. Co Ty byś polecił do tego soniacza...? Jeśli już słucham muzyki to przekrój jest od rapu po żony disco polo... więc wybredni nie jesteśmy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Nic bo go w zyciu nie slyszalem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19bakoma82 Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Czyli pod pachę i na odsłuch 🙂 Dzięki wielkie✌️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek72 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowany) Masz ten konkretny model STR-K670P czy dopiero szukasz, bo pojawia się też STR-DH 590? Kolumny jakie byś nie kupował to najlepiej najpierw odsłuchać. Wizualnie do Klipsch-a podobne są Audiosymptom , ale w życiu ich nie słyszałem. Co do Klipsch kolega @PanKlor ma rację nie każdemu się spodobają, tym bardziej niższa - tańsza seria może być "zbyt natarczywa". Pojedź do salonu i posłuchaj sobie różnych modeli, nie kupuj w ciemno, tym bardziej że jak piszesz kompletnie się na tym nie znasz. Najbezpieczniej posłuchać tego co jest w zasięgu Twojego budżetu. Edytowano 2 godziny temu przez tomek72 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19bakoma82 Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Tak mam konkretnie ten model. Wiem, że najlepiej posłuchać przed kupnem. Tak zrobię. Myślałem, że będzie coś co zaproponujecie, i że w ciemno można brać. Bo raczej wszystko zagra lepiej niż małe monitorki od soniacza. Dzięki 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts