Butler Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca (edytowany) 14 godzin temu, modelarz01 napisał: W ten sposób też szukałem odpowiedniego miejsca. I tak samo wyszło ,że prawie na środku pokoju. No nie wyobrażam sobie żeby mi taki kloc stał na środku Tak sobie teoretyzuję... Często przed sofą stawia się różnego rodzaju stoliczki kawowe itd. Można by wykorzystać suba jako podstawę dla takiego mebla. Ale przyznam że jeszcze nie widziałem by ktoś coś takiego wykonał. Edytowano 19 marca przez Butler 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca 18 minut temu, Butler napisał: Tak sobie teoretyzuję... Często przed sofą stawia się różnego rodzaju stoliczki kawowe itd. Można by wykorzystać suba jako podstawę dla takiego mebla. Ale przyznam że jeszcze nie widziałem by ktoś coś takiego wykonał. Myślę, że to nie zadziała ze względu na drgania itp. Ewentualnie wstawić takiego suba pod stolik i uważać, żeby go nie kopnąć niechcący. Z tego co pamiętam tamten pokój był dośc wąski i długi a zestaw ustawiony na krótkiej ścianie. Osobiście bym próbował przestawić kino na dłużśza ścianę ale chyba było tamtyle mebli, że wymagałoby to małej rewolucji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz01 Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca 3 godziny temu, Butler napisał: Tak sobie teoretyzuję... Często przed sofą stawia się różnego rodzaju stoliczki kawowe itd. Można by wykorzystać suba jako podstawę dla takiego mebla. Ale przyznam że jeszcze nie widziałem by ktoś coś takiego wykonał. Druga kwestia to gdzie schować kabel. W podłodze? To przed remontem ok. Ale jak juz leza panele to słabo bedzie wygladalo użytkownik będzie pamietał zeby nie nadepnąć na kabel. A weś każdemu zaproszonemu gosciowi tlumacz teraz jak ma chodzic po pokoju zeby uwazał na kable Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Przed chwilą, modelarz01 napisał: Druga kwestia to gdzie schować kabel. W podłodze? To przed remontem ok. Ale jak juz leza panele to słabo bedzie wygladalo użytkownik będzie pamietał zeby nie nadepnąć na kabel. A weś każdemu zaproszonemu gosciowi tlumacz teraz jak ma chodzic po pokoju zeby uwazał na kable Możesz zawsze użyć transmitera bezprzewodowego, zostaje wtedy tylko zasilający kabel do ogarnięcia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca (edytowany) Się można śmiać Ale to forum więc można sobie pogdybać. Jeeeeeśli ktoś zakłada że tego stolika nigdy by nie przestawiał (haha), to problemu z pociągnięciem kabli na środek salonu pod podłogą raczej by nie było. 2 minuty temu, PanKlor napisał: Możesz zawsze użyć transmitera bezprzewodowego, zostaje wtedy tylko zasilający kabel do ogarnięcia. Nie gadaj? To bezprzewodowe kolumny i suby jednak potrzebują kabel? 🤣 Edytowano 19 marca przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca 8 minut temu, Butler napisał: Nie gadaj? To bezprzewodowe kolumny i suby jednak potrzebują kabel? 🤣 Czasami 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca 20 godzin temu, Butler napisał: Tak sobie teoretyzuję... Często przed sofą stawia się różnego rodzaju stoliczki kawowe itd. Można by wykorzystać suba jako podstawę dla takiego mebla. Ale przyznam że jeszcze nie widziałem by ktoś coś takiego wykonał. Drinki by wibrowały jak w klubie. Wróć KAWA! 17 godzin temu, modelarz01 napisał: Druga kwestia to gdzie schować kabel. W podłodze? jest taki gość na Audiostereo co ma bowersy i właśnie jemu z podłogi wychodza głośnikowe tu przy kolumnie. Kompletnie ich nie widac. Jakbyś oglądał materiały reklamowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts