P-na Napisano 6 marca Napisano 6 marca Elektroniczna skrzynka uziemiająca, łapacz szumów, Izolator szumów pętli uziemienia ? Bendzie niezła burza lecz prosił bym nie pisać wywodów z fizyki kwantowej lecz: - Kto posiada takowe ustrojstwo i podzieli się opinią ? - Kto za a kto przeciw ? Odpisz, cytując
Wito76 Napisano 6 marca Napisano 6 marca Jak coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 marca Napisano 6 marca Dnia 6.03.2025 o 16:06, Wito76 napisał: Jak coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie. Głupie to jest nazywanie skrzynki "elektroniczną skrzynką", kiedy chodzi tak naprawdę o kondycjoner masy. Tam nie ma żadnej elektroniki, chyba że są jakieś wyjątki. No i przede wszystkim to nie działa ot tak sobie od razu po wpięciu, podobno "chwile" to musi potrwać zanim spłyną zakłócenia do tego kondycjonera masy. Zainteresowani tematem na poważnie wiedzą co w tym siedzi, szukający dymu mają to głęboko, bo chodzi o szumienie tym razem na forum, a nie sygnału. Pozdrawiam Odpisz, cytując
P-na Napisano 6 marca Autor Napisano 6 marca Pytam gdyż była by to alternatywa w zamian za: Verictum X BULK : 4200 zł Acoustic Revive RPC-1 11 900 zł Qualia physic Q1 ok. 1600 zł QAR S-15 QAR Earth Ground Energy S-15 3700 zł Entreq Olympus T Entreq Minimus Silver – 2500 zł Itp. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 marca Napisano 6 marca Możesz sam zrobić. Zupełnie tanio nie będzie za przysłowiową stówę, jak bele kabelek z alliexpress. Ale nie tyle co niektórzy producenci wołają. Odpisz, cytując
P-na Napisano 6 marca Autor Napisano 6 marca Co w trawie piszczy, a dokładnie co znajduje się w środku to ja już wiem oraz co będzie zaskoczeniem dla wszystkich jak są zbudowane te ustrojstwa za 64-140 zł z Alliexpress to pokażę w późniejszym czasie . 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 marca Napisano 6 marca 12 minut temu, P-na napisał: Co w trawie piszczy, a dokładnie co znajduje się w środku to ja już wiem oraz co będzie zaskoczeniem dla wszystkich jak są zbudowane te ustrojstwa za 64-140 zł z Alliexpress to pokażę w późniejszym czasie . To czekam 🤭 Piszesz czasem na AS, znasz Gerarda? Skontaktuj się, może pokaże Ci co odwalił. Na zamkniętym forum pokazywał krok po kroku jak robił taki kondycjoner, masakra jakaś. Chyba kiedyś coś wspominałem o tym fakcie. Osobiście jestem sceptyczny co do działania, nigdy nie sprawdzałem 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts