Keicam Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Cześć, stoję przed kupnem słuchawek, które zastąpią wysłużone już Sony wh-1000xm2. Drogą eliminacji zostały w grze dwa modele jak w tytule. I tu jest dylemat. B&W są zdecydowanie lepiej wykonane i są to “młodsze” słuchawki ale mają też swoje bolączki. Mam na myśli rozklejający się pałąk. Momentum 4 są mocno plastikowe ale mogą grać całkowicie pasywnie. Pomóżcie podjąć jakiś wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 15 godzin temu, Keicam napisał: Cześć, stoję przed kupnem słuchawek, które zastąpią wysłużone już Sony wh-1000xm2. Drogą eliminacji zostały w grze dwa modele jak w tytule. I tu jest dylemat. B&W są zdecydowanie lepiej wykonane i są to “młodsze” słuchawki ale mają też swoje bolączki. Mam na myśli rozklejający się pałąk. Momentum 4 są mocno plastikowe ale mogą grać całkowicie pasywnie. Pomóżcie podjąć jakiś wybór. Cześć Pod względem klasy, uważam że PX8 faktycznie przewyższają model Sony. Rozklejający się pałąk, to są to/były sporadyczne przypadki. Od dłuższego czasu nie ma z tym żadnych problemów. Zapraszamy Cię na prezentację, oględziny produktu na żywo. Sądzę, że szybko docenisz ich możliwości https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px8.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keicam Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Miałem już okazję i przyjemność zarazem odsłuchać PX8 i jestem nimi zachwycony. Jednakże szukam na nie promocji bo wybór już w sumie prawie przesadzony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Momentum 4 i PX8 to różne granie. Te pierwsze są cieplejsze, bardziej zaokrąglone, spokojniejsze. Drugie to szybkość, czystość, wyrazistość bez przeciągania. Sennki jak na mój gust przesadzają z rozdmuchanym niskim i średnim basem. No za dużo tego. Gdybym miał wybierać to brałbym zdecydowanie Bowersy Pisz do Topa i niech robią fajną cenę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Keicam napisał: Miałem już okazję i przyjemność zarazem odsłuchać PX8 i jestem nimi zachwycony. Jednakże szukam na nie promocji bo wybór już w sumie prawie przesadzony Napisz proszę na priv, to może coś jeszcze zdziałamy:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts