dyziunio Napisano Niedziela o 11:47 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:47 Cześć. Chciałbym zmienić swoje kino domowe i tak od dłuższego czasu czytam i czytam posty na forum i im więcej czytam tym mniej wiem. Totalna masakra :). Mam w tej chwili od około 15 lat sprzęt w konfiguracji 5.1. Amplituner Harman Kardon AVR 146 oraz głośniki Yamo S606 (2 kolumny podłodowe, centralny, subwoofer oraz 2 głośniki tylne wiszące). Salon ma około 25m2. I chciałbym zmienić ten sprzęt, który ma służyć do oglądania filmów jak i słuchania muzyki. Zależy mi w dalszym ciągu na 5.1 aczkolwiek z możliwością rozbudowy do Dolby Atmos. Atmos początkowo z głośnikami kolumnowymi a w przyszłości podczas remontu rozbudowa do głośników sufitowych. Budżet myślę około 7-8 tys. + - . Czy jest szansa coś w tych pieniążkach w miarę fajnego złożyć? Dlatego proszę pomoc i z góry bardzo dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sundin997 Napisano Niedziela o 15:12 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:12 Trochę dołóż i ponegocjuj dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 19 godzin temu, dyziunio napisał: Cześć. Chciałbym zmienić swoje kino domowe i tak od dłuższego czasu czytam i czytam posty na forum i im więcej czytam tym mniej wiem. Totalna masakra :). wiem pisałem o tym poradnik chyba z 7 lat temu 19 godzin temu, dyziunio napisał: Mam w tej chwili od około 15 lat sprzęt w konfiguracji 5.1. Amplituner Harman Kardon AVR 146 oraz głośniki Yamo S606 (2 kolumny podłodowe, centralny, subwoofer oraz 2 głośniki tylne wiszące). Jamo przez "J" I to sa słabe kolumny, bardzo 19 godzin temu, dyziunio napisał: Budżet myślę około 7-8 tys. + - . Czy jest szansa coś w tych pieniążkach w miarę fajnego złożyć? Dlatego proszę pomoc i z góry bardzo dziękuję za pomoc. nowy czy używany? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziunio Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Jamo przez "J" Tak "J" - literówka 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: nowy czy używany? Skłaniałbym się raczej w stronę nowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Cześć Sprawdziłbym na pewno zestawy z Onkyo TX-NR6100. Oba na Polk Audio, ale pierwszy na serii XT, a drugi na Signature Ciekawe są też Magnaty Monitor, czy Pylony Pearl 25 Do tego jako sub np. Klipsch R-121SW W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy, podziałamy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziunio Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 4 godziny temu, Q21 napisał: Cześć Sprawdziłbym na pewno zestawy z Onkyo TX-NR6100. Oba na Polk Audio, ale pierwszy na serii XT, a drugi na Signature Ciekawe są też Magnaty Monitor, czy Pylony Pearl 25 Do tego jako sub np. Klipsch R-121SW W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy, podziałamy Hej, dzięki za podpowiedź. Na pewno będziemy w kontakcie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts