Sieciofilek Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Cześć wszystkim! Od dłuższego czasu słuchałem płyt CD na mojej wieży Hyundai MSD761DRSU, ale mam też sporo płyt winylowych, do których chciałbym wreszcie zainwestować porządny sprzęt. Planuję kupno gramofonu i od jakiegoś czasu dużo czytam na ten temat. Zastanawiam się czy lepiej postawić na nowy gramofon z wbudowanym przedwzmacniaczem, czy może lepszym wyborem będzie gramofon z PRL-u + osobny przedwzmacniacz. Wiem, że zarówno jedna, jak i druga opcja ma swoje plusy i minusy, dlatego chciałbym prosić Was o konkretne modele i urządzenia, które warto rozważyć w tym budżecie - chciałbym się zmieścić ze wszystkim do max 1000-1500 zł. Wszystko będzie podłączone do mojej wieży Hyundai MSD761DRSU, więc zależy mi na tym, żeby sprzęt dobrze współpracował + jeśli macie doświadczenie z takim zestawieniem lub możecie coś polecić, to będę bardzo wdzięczny za pomoc! Pozdrawiam i czekam na Wasze propozycje! 🎶🎵 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Cześć Z nówek na pewno posłuchałbym Pro-Jecta A1 oraz Argon Audio TT MK2 Fajne, niedrogie opcje, obie grające dość neutralnie i uniwersalnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts