Kamil Rogowski Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Witam, Posiadam obecnie wzmacniacz Loxjie A30 z głośnikami elac debut b6.2. Zestaw użytkowany głównie do TV. Jedyna wada jaka zauważyłem to niskie tony, brakuje troszeczkę zejścia w filmach. Obecnie widzę fajną okazję na Harman Kardon Citation Amp. Czy zmiana Loxjie a30 na HK Citation Amp dużo wniesie w moim przypadku? Czy dodanie np. Elac Debut 2.0 SUB3030 wniesie "więcej"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi1965 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Wzmacniaczem za wiele nie zmienisz. Sub do kina jednak najwięcej wnosi. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć Też poszedłbym w suba, a nie wzmacniacz w tym przypadku. Zwłaszcza że ten Harman akurat nie ma specjalnie dużo basu. W dobrej cenie mamy obecnie SVS SB-1000 W razie czego zapraszam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Rogowski Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Namówiliście. Wybór padł na suba. Udało mi się dużo taniej dostać Elac Debut 2.0 SUB3030. Pozostaje kwestia przewodu, obecnie do stereo mam melodike, potrzebuje jak mniemam teraz rca- rca. Typy: - Oehlbach Subwoofer Cinch Kabel 5m - MELODIKA MDSW40 KABEL RCA DO SUBWOOFERA 4.0M Czy może jakiś inny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Kamil Rogowski napisał: Namówiliście. Wybór padł na suba. Udało mi się dużo taniej dostać Elac Debut 2.0 SUB3030. Pozostaje kwestia przewodu, obecnie do stereo mam melodike, potrzebuje jak mniemam teraz rca- rca. Typy: - Oehlbach Subwoofer Cinch Kabel 5m - MELODIKA MDSW40 KABEL RCA DO SUBWOOFERA 4.0M Czy może jakiś inny? Cześć Polecamy Ci z naszej oferty Audioquesta Blacklab. Ceniony przewód monofoniczny za rozsądne pieniądze:) Jak będziesz na zainteresowany to napisz na priv https://www.tophifi.pl/przewody/audioquest-black-lab.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts