SsuprasS Napisano 8 kwietnia Udostępnij Napisano 8 kwietnia Witam, Zapewne takich postów jest tu wiele, jednakże liczę na waszą pomoc! Poszukuje słuchawek z dobrym dźwiękiem oraz z możliwie dobrym mikrofonem. Ogólnie chodzi o to, że zazwyczaj pracuje z domu, więc najlepsze są dla mnie słuchawki które mają połączenie symultaniczne np po donglu do lapka i jednocześnie po bluetooth do telefonu. Co pozwala mi oglądać np. YT i jak ktoś dzwoni odebrać sobie na spokojnie telefon. Dlatego właśnie szukam słuchawek z dobrym mikrofonem, aby móc swobodnie rozmawiać przez telefon jak i ze znajomymi np na Discord. A dźwięk jest ważny ponieważ słucham dużo muzyki czy oglądam filmów. Audiofilem może siebie nie nazwę, ale jestem wyczulony na słabą jakość dźwięku. Na chwilę obecną mam Razer BlackShark v2 Pro. O ile same słuchawki pod względem dźwięku i mikrofonu są nawet ok to ich wykonanie i biuro obsługi przekonało mnie aby nigdy wiecej nie kupić sprzętu od Razera. Popatrzyłem trochę na różne słuchawki i spodobały mi się Audoze Maxwell, co prawda nie mają połączenia symultanicznego ale wydają się być całkiem dobre. Większość osób które jednak pytałem polecały SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, nie jestem jednak przekonany do SS. Jaka jest wasza opinia, może macie jakieś lepsze propozycję w podobnej cenie powiedzmy 1500zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 9 kwietnia Udostępnij Napisano 9 kwietnia Cześć Obecnie w fajnej cenie są AKG N9 Hybrid. Mają połączenie wielopunktowe, fajne brzmienie, dobry mikrofon Warto spróbować z tym modelem na pewno. W razie czego zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts