-
Ostatnie posty
-
Też nie do końca. 14 dni to mamy na odstąpienie od umowy zakupu. Kolejne 14 na odesłanie. Jak ktoś dobrze zakombinuje, to i 600h+ sobie powygrzewa. Producenci jeszcze tego chyba nie przewidzieli, powinni pójść krok dalej i dobić z zaleceniami „otwierania się brzmienia” myślę tak do 800h. Dla pewności
-
Miałem kiedyś zestaw 5.1 TAGA seria 606SE i jak na swoją cenę całkiem przyzwoicie to grało. U mnie do dziś zostały na surround w dolnej warstwie uzupełnione 606 zwykłymi i nic im nie brakuje. No w stereo może być różnie, to w końcu amplituner kina, zależy też jak to masz rozstawione, ale jakoś mi się nie chce wierzyć, że w tych samych warunkach (rozstawienie i pomieszczenie 7x4) TAGA 606 podłogowa wypada gorzej od przytoczonych Edifier czy Microlab - nawet napędzana amplitunerem kina. A skoro słabo słychać surround, a są blisko kanapy to ponowna kalibracja może pomóc. Puść sygnał testowy czy są "na ucho" wyrównane poziomy.
-
Przez Artur Brol · Napisano
Lekarzem nie jestem, ale nie sądzę by one od zimna sie robiły. W takim razie dużo większą czesc społeczeństwa powinna tego Tinnitusa mieć. Czytałem ze przy uszkodzonym sluchu, stresie, wysokim ciśnieniu. Pewnie jeszcze przy kilku innych dolegliwościach.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy