-
Ostatnie posty
-
Tak dla informacji .W Norwegii akcja cash back na produkty Yamaha , AS 3200 kosztuje 71000 Nok minus 7100 cash back daje przy zalozeniu ze korona to 0,37 23642 zł
-
Panowie, to ja też poproszę o pomoc. Amplituner jak w temacie, Yamaha rx-v6a. Docelowo chciałbym zrobić 5.1.2. Moją uwagę zwróciły kolumny Pylon Sapphire - na przód model 31, tył i góra model sat i na środek central. Do tego sub. No i jest problem, wszystkie elementy mają 8ohm, poza głośnikiem centralnym, który ma 4ohm. W instrukcji amplitunera wyczytałem, że jedynie kolumny frontowe mogą mieć 4ohm, pozostałe min. 6. Można to jakoś ugryźć? Zależało mi na jednolitym wyglądzie kolumn, a te Pylony odpowiadają mi i wizualnie i brzmieniem. Może polecicie jakiś inny zestaw w granicach 10k? Pomieszczenie ok. 36mkw.
-
Nie twierdze ze jest inaczej, PiS robi potulnie to co biskup z plebanem każe, nie ma w tym tajemnicy. KO z drugiej strony karnie wykonuje rozkazy z Berlina. Tu źle i tam niedobrze. Nadszedł czas na zmianę, może Mentzen a może Braun?
-
Po zakupie będę się musiał odkuć, więc na razie Klipsch RP8000 Mk2 lub JBL Studio 290... które mam i podoba mi się to granie (z CXA 81 i Roksan K3). Natomiast jeśli nie zagrają z Yamahą myślę je wymienić, rozważam Klipsch Forte IV, BMW 702 S3, Martin Logan Motion XT F100, KEF R11 Meta. Ewentualnie będę szukał czegoś innego w granicach 25-30 tys. za komplet. Pomieszczenie +/-20m2.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy