-
Ostatnie posty
-
Ja mysle ze beda juz lada tydzien a nie pod koniec roku - max w lipcu MI akurat sie podoba wyswietlacz ale pokretlo nie bardzo Z filmow dostepnych wynika ze obudowa ta sama tylko inny front i wyswietlacz Co do srodka nie typuje nic... link do sklepu : https://nautilus2.pl/amplitunery-kina-domowego/39689-onkyo-tx-rz51-tx-rz51-amplituner-av-92-120w-thx-0889951003687.html
-
Przez SebMusastian · Napisano
Rozstaw między kolumnami około 3,5m , odległość od kolumny do mnie około 2,5m. Jak najbardziej dopuszczam też sprzęt uzywany. -
Przez Top Hi-Fi & Video Design · Napisano
Uważamy trochę inaczej, bo niedawno były w naszych rękach. Brzmią jasno, są zadziorne na górze pasma i odziwo! nie grają dużym basem na jak tę markę. W przypadku Px8s2 czuć zdecydowanie większą różnorodność i klasę produktu. -
Na przestrzeni już chyba z 30 lat przeczytałem sporo, pewnie setki różnych testów kolumn, najczęściej grupowych i nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek była jakakolwiek wzmianka o ich testowaniu na ślepo. Nic nie wskazywało na to również w samej treści testu, gdzie często jest odniesienie np. do rekacji dźwięk - wygląd. Były np. wzmianki o testowaniu w kolejności alfabetycznej, testowaniu w salonie audio itd. ale nigdy o ślepym teście, chyba że coś przeoczyłem. Powyższe dotyczy testów Andrzeja Kisiela w Audio.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy