-
Ostatnie posty
-
Przez slawek1077 · Napisano
Witam czy warto wymieniać amplituner Pioneer VSX 934 na VSX LX 305. pod względem jakości dźwięku. Moje kolumny to heco music style 900, zastosowania uniwersalne -
To stara klasa polityczna , mająca już sporą praktykę zanim demokracja do nas trafiła. Cenię go za niezależność i własne zdanie o czym przekonał się boleśnie Miller . Tak to powinno wyglądać.
-
Przez marcinmarcin · Napisano
przesadzili z podbiciem dołu, ale można się tego było domyśleć patrząc po "osiągach" praw fizyki nie oszukasz - jeżeli ma być tyle dołu i tak nisko, musi to być kosztem maksymalnej głośności i sporych znieszktałceń, a i prawdopodobnie również kosztem żywotności głośniczków i jeszcze jedno - nie wiem czy nie miałem wrażenia że z hypexem membrany mi znacznie więcej latały niż z innymi wzmacniaczami w ówczesnych kolumnach. z kolei proximy przy sugdenie i sporej głośności nie ruszają się więcej u mnie niż 1 -2 mm - właściwie bardziej drżą... -
Kolejne, rewelacyjne brzmieniowo wydanie mini LP replica z 2002 ale mastering zrobili Brytyjczycy w 2001.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy