-
Ostatnie posty
-
Dzień dobry, mam wzmacniacz DENON PMA A110 który nie ma wyjścia pro out oraz sobwoofer aktywny monitor audio gold W-15 czy mogę zastosować konwerter sygnału HI-LOW HL 330 KICX ? sobwoofer posiada wejścia line IN oraz LFE
-
@pairtick POPPIS wspólnie np.: serwuje tzw socjal dla bogatych - transfer publicznych środków dla deweloperów/banków mocno zaniedbując budownictwo społeczne brak finansowania służby zdrowia brak związków partnerskich najpierw PIS zamienił TVP na tubę propagandową teraz PO poszło w jego ślady brak podwyższenia kwoty wolnej od podatku nie zbudowali ani jednej elektorowi atomowej Faktycznie Donald jeszcze nie obstawił swojego domu kordonem policji. Do niedawna nie miał też swojego "Smoleńska" ale jak widać tu już nadrabia także kto wie, może i tego się doczekamy. Tylko nie o to tu chodzi. Jedni mówią jeb*ć tych drudzy mówią jeb*ć tamtych ale z tego je*ania nic nie wynika. Także jak lubią to niech się tam między sobą obrzucają wyzwiskami a ogarnianie państwa niech zostawią innym bo widać mają ważniejsze sprawy na głowie.
-
Przez Sandor Clegane · Napisano
Nawet mając tolerancyjnych sąsiadów na 20m2 jakbym ustawił głośność na 80 to by mi głowa eksplodowała Zazwyczaj oglądam na 56-68 w zależności od źródła, a najczęściej ok 60-62. No i te pomiary to teź robiłem na głośności 60 bo najczęściej na takiej oglądam. -
Wam, Polskę? Jprdl 🤦 Przecież PiS i cały ten ZjeP plus Konfederacja, to Ruska agenda. Jesteście ZDRAJCAMI.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy