-
Ostatnie posty
-
Ja swego czasu szukałem kolumn na komodę. Nie za wiele miejsca miałem, musiały stać blisko ściany. Szukałem konkretnych wymiarów. Jak najpłytszych żeby zostało mi do ściany przynajmniej 20cm. Więc analizowałem wszystko co miało bass reflex z przodu. Oczywiście w określonej cenie. Kupowałem, oddawałem itp. Okazało się że jak przyszło co do czego to najlepiej wypadły KEF q350. I okazało się że mając bass reflex z tyłu wypadły (wg mnie) znacznie lepiej blisko ściany niż np Elac DBR 62. Stoją sobie więc 20cm od ściany i to bez włożonych zatyczek w bassreflexie i grają naprawdę dobrze. Tak że polecam te albo Q3 meta . Fajnie grały również Fyne Audio F500. U mnie gra to z CA AXR100. Uważałem że kolumny z bass reflex z tyłu nie mogą dobrze zagrać przy ścianie. Ale sie myliłem.
-
Przy niskim budżecie wogole nie powinieneś kierować się klasami i tego podobnymi pierdolami.
-
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
Na twoim linku z panasoniciem ,wyświetla się niby jego następca i jest to Kenwood 9000. Jest on trochę droższy. Pewnie na to ,że to nie jest Panasonic nie ma co zwracać uwagi, teraz często te firmy przechodzą z rąk do rąk i występują pod nową nazwą. Ten twój ostatni link to jest Kenwood 7000 czyli ciut gorszy model niż ten model 9000, ale jest między nimi różnica około 300zł. Wybierz co uważasz. To twój link, dokładnie zobacz tam jest napisane nowszy model i jest ten Kenwood 9000. https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/hi-fi-audio/wieze-male/wieza-panasonic-sc-pmx90eg-s -
Przez marcinmarcin · Napisano
Słyszałem taki kombajn Tagi u kolegi - cd, radio, pre lampowe grało to całkiem całkiem..
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy