-
Ostatnie posty
-
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
Te które wpadły w oko to szału nie robią. Zastanawiałeś się może nad SMLS AO 300 (ewentualnie AO 200) plus Wimm Ultra. Taki zestaw powinien ci zagrać lepiej a cenowo wyjdzie około 2500 jak trochę poszukasz. Te SMLS są na innych chipach niż te wszystkie Wimm, Eversolo Play czy Fosi. Zobacz co kolega na sąsiednim forum o nim napisał. https://www.audiostereo.pl/topic/170426-najlepiej-wydane-1000-zł-ever/ No chyba, że musi być amp. -
Nie sugeruj się tymi opiniami, że Eversolo doda ci ciepła, bo tego wogle nie usłyszysz. Mam A8 ,ona gra lepiej od A6 i też w żadnym wypadku nie nazwał bym tego ciepłym graniem. Dla mnie właśnie CXN 100 gra bardziej ciepło od Eversolo, ale i tak lepszym wyjściem będzie dokupienie pózniej daca r2r jak choćby Denafrips Enyo 15th a jeszcze lepiej Laiv uDAC, i wtedy tego ciepełka dostaniesz. Dlatego najpierw rozejrzał bym się za jakimś dobrym jakościowo transportem, na razie może grać z dac Cxa 81 -
Przez Salon Planeta Dźwięku · Napisano
To prawda, to model którego premiera jest dopiero przed nami, ale z informacji medialnych wynika, że będzie to idealny kompromis pomiędzy 1120 a 3400. Jeśli portfel Ci pozwoli to zainteresuj się 3400. To potężny wzmak, nie tylko dlatego, że ma dużo mocy. On po prostu gra szybko i jest mega muzykalny. W razie potrzeby służymy pomocą (zapraszamy do Warszawy lub do Katowic jeśli masz bliżej ). -
To nie ja wybieram, mam już swój zestaw złożony., ewentualnie coś delikatnie dołożę w późniejszym okresie. Miałem Arcama SA30 przez 4 lata, przesłuchiwałem i Atola IN 200 i Unity Atoma i żadnej różnicy na plus nie słyszałem, a już ożywienia sceny to tu wogle bym nie widział. Nie wiem tylko jak grają te kolumny autora i czego potrzebują.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy