-
Ostatnie posty
-
Przez Radek Kostrzewski · Napisano
Suboower już gra!!!.A kilka funkcji nie rozumiem ... Jak ustawic ten filter kiedy on jest włączony I w czym pomaga? Jak dobrze to sobie po ustawiam to chyba będzie ogień,bo już teraz to jest extra chyba liga. A potrafi zejsć,bo już odciecie ma od 25hz. Czas pogłosu uzyskałem w całym paśmie chyba nie zły raczej 0,2ms to akustcznie jest pewnie idealnie. -
Właśnie bawię się ale po ciuchu bo już godzina nie ta No na razie bardzo pozytywnie mnie te Audiovector-y zaskoczyły niestety Yamaha na pure direct gra nijako jak dla mnie,więc pasma musiałem podbić.Bas mięciutki i subtelny choć jak trzeba potrafi pokazać pazur.Na jakiś czas zostanę z Yamahą choć wydaje mi się że potencjał tych kolumn będzie nie do końca wykorzystany jednak.
-
Przez Tomasz Kluczynski · Napisano
Kurcze, znałem Pono jak był młodym chłopakiem, wtedy mieszkał ze mną w tym samym bloku. Można powiedzieć, że wyszedł ze środowiska wyścigów konnych. Jego tata był znany w naszym środowisku i też zmarł młodo, tylko że na zawał. Pono to od nazwiska Poniedzielski. -
Totalnie bez sensu...Sprzedaj ten spadek i kup sobie soundbara .Lepiej na tym wyjdziesz ,a jeszcze zostanie na leżankę dla trzeciej osoby ,co się bidula po ziemi będzie tażała...😛
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy