-
Ostatnie posty
-
O k... , to jeśli jesteś basolubem, lub choćby miłośnikiem basowego brzmienia, sporo straciłeś. Choć niektórym wystarcza wyłącznie ładna, szeroka i plastyczna średnica. Ja wolę słuchać całego pasma. Nawet , jesli średnica jest trochę mniej plastyczna.
-
Przy max mocy na wyjściu wzmacniacza takie dane będą realne, ale hi-finews mierzy dla 0 dBW czyli dla mocy 1W na wyjściu oraz uwzględniając krzywe słyszenia Fleczera Munsona w paśmie 20Hz-20kHz czyli pomiar A-wgt. hi-finews używa do pomiaru Audio Precision AP555, a nasz magazyn? Audio nie informuje dla jakiego obciążenia i jakim sprzętem, ale chyba operują CLIO, MLSSA i KEMTEC. Wyniki nie powinny się różnić więc temat jest otwarty i do wyjaśnienia. Poszperam
-
Przez Karol64208 · Napisano
mogę wypisać mnóstwo gatunków muzy i wykonawców; do muzyki klasycznej (organowej ...), Vangelis, J.M.Jarre, Deed Can Dance, Yello, mogę tak prawie bez końca. Jaki gatunek słuchasz lub jesteś zainteresowany? to dodam przykłady. Pozdr. -
Dla mnie gra fantastycznie, ale ja nie jestem obiektywny, ponieważ wiadomo, że każda pliszka swój ogonek chwali, czy jakoś tak
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy