-
Ostatnie posty
-
Powinna być możliwość wyboru wykonawcy / utworu z listy i słuchania tylko wybranych.
-
No tak, miod na słoncu....też bez wyobraźni. Jak się okazuje kawę też mozna podrobić. Ale i tak w slepym tescie... nie ma rożnicy No i miod w bagażniku, na słońcu. Jeszcze wieksza wtopa.
-
Nawet bez kantowania są inne problemy- często można zobaczyć sprzedawców miodu,a też tłoczonych mechanicznie olejów na różnych targach czy rynkach,towar wesoło wystawiony na stoliczek, słońce wali w słoiki i flaszki aż miło,po takiej kuracji właściwości zdrowotne olejów i miodów można włożyć między bajki,jest tylko słodko lub tłusto. Na szczęście kawy naturalnej chyba nie podrabiają,a i o właściwości łatwiej zadbać,starczy szczelne opakowanie😁
-
Przez SkoraSkkra61 · Napisano
Nie oczekiwałem oklasków, oczekiwałem pomocy w podjęciu decyzji, bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy takie połączenie zagra. Pozostało mi w takim razie przetestować to na "sobie" Mam 64 lata i życie nauczyło mnie że nie zawsze w życiu jest tak że jak coś jest przeznaczone do czegoś (w tym przypadku chodzi mi o kolumnę podłogową) to nie znaczy że już do niczego innego się nie nadaje. Wydaje "MI"się że pojęcie "podłogowa" dotyczy stabilności podstawy, brak rezonansu i.t.p. Tak jak nożem do pieczywa, może nie idealnie, ale równie dobrze można ukroić kiełbasę. Przepraszam za takie porównanie, ale chciałbym przekazać, że jeśli ktoś próbuje myśleć nie konwencjonalnie, to nie jest Waszym wrogiem.
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy