-
Ostatnie posty
-
https://allegro.pl/produkt/wieza-stereo-technics-sa-eh750-d3b1b3e1-8cd4-4c45-b68d-196471db1fe3?offerId=17964303095 Będziesz miał od razu mozliwość zrobienia KD, bo to jest 5.1, a gramofon sobie dokupisz i jeszcze zostanie Ci kasy.
-
Mieszkam w Warszawie, ale w razie potrzeby jestem mobilny.
-
Mam problem i wymiękam. Skompletowalem zestaw na bazie Pioneer lx305, kolumny rozstawione, rozwieszone i chcialem sie zabrac za kalibracje... i tu zonk. Czego bym nie probowal to potykam sie o blad "Low or poor signal-to-noise ratio". Po kilku próbach się poddałem i chciałem sprobowac wbudowanego MCACC, ale podczas testu, po pierwszym pomiarze konczy sie bledem "error mic" Check micro. Uzywam dolaczonego do amplitunera malego mikrofonu, domyslam sie ze skoro go dali to powinien dzialac i sie do tego celu nadawac. Dirac odalony z komputera, mikrofon podpiety pod amplituner. Co zaobserwowalem to to ze w Progamie Dirac odczyty mikrofonu nawet przy zupelnej ciszy sa na poziomie -37db, nie wazne czy cos mowie czy nie, wskazania pozostaja na tym samym poziomie. Jak mocno dmuchne w mikrofon to ten raczy drgnac. i tyle. Czy zdazaja sie wadliwe te mikrofony? Czy cos robie nie tak? By the way czy w kujawsko pomorskim mialby ktos odplatnie pozyczyc umik'a na pomiar?
-
-
Ostatnio poruszane tematy
-