-
Ostatnie posty
-
Przywiozłem dzisiaj te E90 i jak dla mnie to góry jest tu całe mnóstwo w porównaniu ze starymi... ale za to mam wrażenie że dół trochę kuleje, tzn wydaje mi się że u sprzedawcy grały dużo lepiej dołem, tylko że tam odsłuchiwane były na topowym Onkyo podłączone w bi-amp, ja u siebie dałem tylko w bi-wire.... no i tak się zastanawiam czy to kwestia ustawienia kolumn, regulacji ampli czy może po prostu będzie trzeba dołożyć wzmacniacz stereo? Jeśli chodzi o samą głośność to jest ok (wykorzystuję max 70% ampli) no ale uważam że powinny zagrać lepiej dołem, tym bardziej gdzie w sieci pełno opinii iż mają bardzo mocny dół Jutro przyjdą mi też panele akustyczne i zamierzam odizolować dodatkowo ściany za kolumnami, mam nadzieję że to też coś pomoże Ogólnie jestem zadowolony, nawet domownicy stwierdzili że dźwięk jest dużo czystszy, niedobory dołu uzupełniłem subem e150
-
Przez il Dottore · Napisano
Chciałem tylko pozdrowić uczestników wątku. Macie fajne zabawki! -
Nie znam marki Audio Nostrum ale wygląd chyba robi wrażenie ( złe czy dobre to już każdy sam oceni ).
-
Adam, zdjecia co raz lepiej Tobie wychodza. Ja wlaśnie też po treningu, ale raczej zmeczony, chociaz był średni 😉
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy