-
Ostatnie posty
-
Dziękuję za Wasz wkład w moim kolejnym wątku. No usrałem się na żonglowanie monitorami, nieomal jak Adam wzmacniaczami;) Sam bym siebie o to nie podejrzewał jakiś czas temu (w sensie bez podłogówek nie podchodzę do tematu;) Napisałem do Gato Audio, mają odezwać się, jak będą mieli FM-8. Może robią 2 zlecenia produkcyjne na rok? Któż to wie? Może będą mieli na święta albo w przyszłym roku??? Dziwne to. Buchardt, trochę boję się ich rozdmuchanego basu (z tego, co czytałem), poza tym, jakoś nie mam na nie "chcenia". Nie przekonują mnie też wizualnie. Abstrahując od tego, że mają wielu zwolenników, zwłaszcza S400 mk2m - ilość pozytywnych recenzji w YT jest chyba rekordowa;) AE500 - chyba jednak są trochę słabsze od Bowersów 706 S3, jak napisał @Salon Planeta Dźwięku Ale są tak piękne, że jak się trafi okazja, to spróbuję. Dynaudio Evoke 10 - najbardziej mnie pociągają, była ostatnio super oferta ze Szwecji za ok. 2800 zł za parę w idealnym stanie. Niestety bez możliwości wysyłki, a ze względu na moje gminne białostockie pochodzenie nie znam żadnych inżynierów i lekarzy ze Szwecji, którzy mogliby mi pomóc w imporcie... ATC SCM11, z lampą EL34 25W? Sami powiedzcie, czy to dobry pomysł? Ale absolutnie nie mam żadnej awersji wobec ATC. Tylko, czy lampa 25W je udźwignie? Jest jeszcze Elac Vela BS403 z Niemiec za ok. 4000 zł, czyli byłby to mały powrót do przeszłości. (bo przecież miałem je jakiś czas). Mam do nich spory sentyment. Nie były idealne, ale "jakieś". Nawet bardzo "jakieś". Najchętniej kupiłbym Gato FM-8, AE 500, Evoke 10, SCM11 i Vela BS403, potestował je z pół roku i zostawił sobie 2 najulubieńsze pary. Ale wtedy żona stanie się nie tyranozaurem, ani mniej agresywnym pterodaktylem (jak ostatnio), tylko mechagodżillą. Także będzie krok po kroku. Będę się maskował, choć nowe paczki na standach trudno będzie ukryć. Będę informował o postępach (jak będzie cisza, to znaczy, że jest regres i pterodaktyl zbyt agresywny;).
-
Bez obrazy, ale zamykając wątek polityczny, właśnie zrealizowałeś ruską agendę - im właśnie o to chodzi aby w przestrzeni publicznej funkcjonowały wyłącznie ich kłamstwa i manipulacje. I przez chamskie ataki oraz zgłaszanie wpisów, właśnie to realizują - korzystając z moderatorów jak z marionetek. Bezwiednie stałeś się narzędziem wojny hybrydowej. Nie mniej pretensji do siebie, nad tym pracowały tęgie głowy, specjaliści od wojny psychologicznej. SnapInsta.to_AQMog1rODG8sA1lklDjMlhGyPo_Z17TNV73fMC7g7dXPuyVzgWaro92wJHlZH9h7Dl3tldNk38PIXGbTgE2CwlF1_MRVqSCHiq2wb4s.mp4
-
1152e za tx-rz50, dawno nie było tak tanio. hidden audio
-
Okazuje się, że nie cały czas;).
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy