-
Ostatnie posty
-
Problemem nie jest w Twoim przypadku sprzęt tylko jego ustawienie i pomieszczenie.
-
Przez Sandor Clegane · Napisano
Zależy od tego jak grają głośniki chyba... Ja miałem w domu zarówno x3800h i rz30 (podobno gra tak samo jak nr7100 plus 2 niezależne wyjścia subwoofera, dlatego dopłaciłem do tego modelu) i dla mnie onkyo wypadło dużo lepiej. Dźwięk ogólnie żywszy, wystrzały z broni bardziej wyraziste i lepsza kontrola basu. To nie jest tak, że denon wypadł tragicznie, ale w porównaniu z onkyo grał trochę jak spod koca... Onkyo swoim graniem bardziej wgniata w fotel w mojej opinii. Może z jakimiś jasno grajacymi kolumnami byłby lepszy denon, ale jak głośniki grają w miarę neutralnie, albo ciepło to moim zdaniem onkyo do kina lepsze. Ostatecznie to i tak kwestia gustu, ale uznałem, że głos dla onkyo też się należy -
Tak jest, nie zmieniałem lamp bo czekałem na zakończenie okresu gwarancji a potem jakoś nie było okazji. Kuoując Magnata liczyłem się z tym, że można mocno wpłynąć na brzmienie samymi lampami. Abstrahując od głośników, co dala wymiana na Siemensy? Jak zmienił się charakter brzmienia? Btw. forza juve Tak jest, nie zmieniałem lamp bo czekałem na zakończenie okresu gwarancji a potem jakoś nie było okazji. Kuoując Magnata liczyłem się z tym, że można mocno wpłynąć na brzmienie samymi lampami. Abstrahując od głośników, co dala wymiana na Siemensy? Jak zmienił się charakter brzmienia? Btw. forza juve
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy