-
Ostatnie posty
-
Równouprawnienie cholera Ja wczoraj rozkręcałem i myłem zaparzacz w ekspresie. Komputer nie woła , ale warto raz na m-c przeczyścić. Syf tam się zbiera w zakamarkach , a mam lekką obsesję na punkcie ekspresu ....
-
Wczoraj Jura miała mały jubileusz - stuknęła jej określona liczba cykli parzenia i płukań,w związku z czym komputer zarządził czyszczenie z użyciem chemii. W związku z tym chciałem się podzielić pewnym spostrzeżeniem na temat.. kobiecej natury 😁. Mianowicie,moja Lepsza Połowa, która była motorem zakupu najwięcej czasu przed kupnem poświęciła właściwościom spieniacza i analizom programów kaw mlecznych. No i praktyka użytkowania pokazała,że zestaw do spieniania ,a potem czyszczenia systemu mlecznego trafił do przysłowiowego schowka na szczotki przywołanego w innym wątku 😁 mimo, że wszystkie czynności techniczne były wykonywane tymi ręcyma, które teraz piszą posta😁 Pyszna, swoją drogą,kawa jest pita ze śmietanką aplikowaną w tradycyjny sposób. Piszę to, żeby wszyscy, którzy toczą bój o kupno kolbowca mieli dodatkowy argument w słusznej walce😁
-
Musiałeś wrzucać te zdjęcia? Bardzo ładne słuchawki. Co do 109pro to można przeczytać: https://audiofanatyk.pl/meze-109-pro-recenzja-budzetowych-precjozow-audiofila/
-
-
-
Ostatnio poruszane tematy