Skocz do zawartości

• Ostatnie posty

• Witam, stoję przed dylematem, czy do obecnego mojego wzmacniacza Pioneer A-50DA nadadzą się kolumny podłogowe Heco (Aurora 700, Victa Elite 702, czy droższe Celan Revolution 7). Obecnie używam monitorów Focal Chora 806, ale dla salonu są za małe. Nie chcę zmieniać wzmacniacza, bo cd jest z tej samej serii. Preferuję ciepłe brzmienie z łagodną górą. Czy ten wzmacniacz "uciągnie" te kolumny? Janusz
    • Równouprawnienie cholera   Ja wczoraj rozkręcałem i myłem zaparzacz w ekspresie. Komputer nie woła , ale warto raz na m-c przeczyścić. Syf tam się zbiera w zakamarkach , a mam lekką obsesję na punkcie ekspresu .... 
    • Wczoraj Jura miała mały jubileusz - stuknęła jej określona liczba cykli parzenia i płukań,w związku z czym komputer zarządził czyszczenie z użyciem chemii.  W związku z tym chciałem się podzielić pewnym spostrzeżeniem na temat.. kobiecej natury 😁. Mianowicie,moja Lepsza Połowa, która była motorem zakupu najwięcej czasu przed kupnem poświęciła właściwościom spieniacza i analizom programów kaw mlecznych.  No i praktyka użytkowania pokazała,że zestaw do spieniania ,a potem czyszczenia systemu mlecznego trafił do przysłowiowego schowka na szczotki przywołanego w innym wątku 😁  mimo, że wszystkie czynności techniczne były wykonywane  tymi ręcyma, które teraz piszą posta😁  Pyszna, swoją drogą,kawa jest pita ze śmietanką aplikowaną w tradycyjny sposób. Piszę to, żeby wszyscy, którzy toczą bój o kupno kolbowca mieli dodatkowy argument w słusznej walce😁
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...